Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilukierros

Uutistoimisto: Poliisi otti Espanjan jalkapalloliiton pomon kiinni - liki 30 vuoden valtakausi päättymässä lahjusjupakkaan

Espanjan jalkapalloliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Angel Maria Villar on otettu kiinni epäiltynä korruptiosta ja dokumenttien väärentämisestä.

urheilu
Angel Maria Villar
AOP

Uutistoimisto Efen mukaan (siirryt toiseen palveluun) poliisi on ottanut maan jalkapalloliiton puheenjohtajan Angel Maria Villarin ja hänen poikansa Gorkan kiinni. Poliisi ratsasi liiton tilat tiistaina osana korruption vastaista operaatiota.

Villar on johtanut Espanjan jalkapalloliittoa vuodesta 1988. Hänet on valittu tehtäväänsä uudelleen viisi kertaa. Villar on myös kansainvälisen jalkapalloliiton FIFAn varapuheenjohtaja.

Kiinniotettua kaksikkoa epäillään dokumenttien väärentämisestä, lahjusten vastaanottamisesta ja väärinkäytöksistä. Gorka Villarin ja toisen liiton työntekijän epäillään sotkeutuneen kansainvälisen tason ottelumanipulaatioon.

Muokkaus 18.7.2017 kello 11.54: Lisätty Villarin tehtävä FIFAssa ja Gorka Villarin mahdollinen sotkeutuminen ottelumanipulaatioon.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat