Suora

  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Urheiluruutu

Jaromir Jagr ilmestyi tshekkijoukkueen harjoituksiin - "En ole liian huono NHL:ään"

Laituri harjoittelee tällä hetkellä Kladnon joukkueen kanssa. Ensisijainen tavoite olisi pelata Pohjois-Amerikan huippuliigassa.

urheilu
Jaromir Jagr.
Jaromir Jagr.AOP

Tutut kutrit hartioilla ja kypärässä numero 68. Jaromir Jagr harjoittelee kesäkaudellaan kotikapunkinsa joukkueen Kladnon riveissä, mutta 45-vuotiaan konkarin tähtäimessä on vielä palata NHL:ään ennen kauden alkua.

Tshekkimedia intoilee (siirryt toiseen palveluun) jo Jagrin paluusta maan pääsarjaan, Extraliigaan, mutta toistaiseksi hyökkääjää kiinnostaa jatkaa uraa kovimmassa mahdollisessa seurassa.

- En ole mielestäni niin huono, etten voisi pelata siellä (NHL:ssä), Jagr sanoi toimittaja Zdenek Jandalle (siirryt toiseen palveluun).

Jagr on pelannut viimeiset vuotensa Florida Panthersissa. Edelliskaudella laituri pelasi täyden runkosarjan, jossa teki 16 maalia ja 46 tehopistettä.

Edellisen kerran hän edusti Kladnoa kaudella 2012-2013, jolloin nakutteli 34 runkosarjapeliin 24 maalia ja 57 tehopistettä.

Jagrin tapaan useampi NHL-konkari on vielä vailla sopimusta. Yle Urheilu listan kiinnostavimmista nimistä löydät täältä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat