Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Jalkapalloilija Roosa Bröijer: " Liigalisenssin epääminen tuli täytenä sokkina"
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - CAN
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CMR - NZL
  • Urheiluruutu
  • Pakettipommi
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - USA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: THA - CHI
  • Urheiluruutu

Zinedine Zidanelta yksiselitteinen vastaus: "Ronaldo jää tänne ja sillä selvä"

Real Madrid aikoo vahvistaa joukkuettaan 180 miljoonan euron hyökkääjällä, vaikka supertähti Cristiano Ronaldo on jäämässä seuraan.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoAOP

Real Madridin johtoportaan kesä alkoi painajaisella, kun joukkueen supertähti Cristiano Ronaldo ilmoitti jähtävänsä seuran. Ronaldon lähtöaikeista kertoivat useat tiedotusvälineet Espanjassa, Portugalissa ja Britanniassa kesäkuun puolivälissä.

Nyt Realin päävalmentaja Zinedine Zidane linjaa kuitenkin, että Ronaldo on Realin mies.

– Cristiano on yksi meistä. Hän jää tänne ja sillä selvä. Hän on tällä hetkellä ansaitulla lomalla. Odotamme, että hän liittyy mukaamme loman jälkeen, Zidane kertoi ESPN:lle (siirryt toiseen palveluun).

Ronaldon lähtöhaluihin liittyi hänen Madridin syyttäjänvirastolta saamansa syyte, jonka mukaan portugalilaistähti on kiertänyt veroja 14,77 miljoonan euron edestä. Kesäkuussa ainakin Manchester Unitedin ja PSG:n kerrottiin olevan Ronaldon perässä.

Viime viikkoina tilanne on kuitenkin rauhoittunut. PSG on tällä hetkellä FC Barcelonan Neymarin perässä ja ManUn manageri José Mourinho kertoi, ettei haikaile enää Ronaldon perään.

– En tuhlaa aikaani ajattelemalla pelaajia, joiden hankkiminen on mahdoton tehtävä, ManU:n manageri Jose Mourinho sanoi viime viikolla.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Realin seurapomo Florentino Perez on saanut veronkiertosyytteistä raivostuneen Ronaldon rauhoittumaan ja perumaan lähtöaikeensa.

Myös Ronaldo kertoi suunnitelmiensa muuttuneen.

– Tärkeiden palkintojen voittaminen joukkueessani ja henkilökohtainen kunnia viime kaudella olivat loistavia. Noiden tekeminen uudestaan olisi mukavaa, Ronaldo sanoi Marcalle.

Real aikoo joka tapauksessa vahvistaa hyökkäystään tänä kesänä, kun Alvaro Morata myytiin Chelseaan. Tuoreimpien huhujen mukaan Real on valmis maksamaan AS Monacon 18-vuotiaasta hyökkääjälupauksesta Kylian Mbappésta peräti 180 miljoonaa euroa. Se olisi maailmanennätyssumma, jos Neymarin huhuttu 222 miljoonan euron siirto Barcelonasta PSG:hen ei ehdi toteutua.

– Mbappé on erittäin hyvä pelaaja. Hänen taitonsa 18-vuotiaana ja hänen persoonallisuutensa ovat erittäin hyviä. Hän ei ole kuitenkaan minun pelaajani, joten en voi sanoa enempää, Zidane kuittasi huhut ESPN:lle.

Lue myös:

Uutta tietoa Madridista: rauhoittunut Ronaldo sittenkin jäämässä Realiin?

Mourinho ei haaveile enää Ronaldosta

Cristiano Ronaldolta yllätysilmoitus – haluaa jättää Real Madridin tänä kesänä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat