1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

MM-rallin kuhinaa suorana Jyväskylästä – seuraa Yle Puheen ralli-iltaa!

Yle Puheen ja Yle Suomi Jyväskylän yhteisessä ralli-illassa on tuhti ja kova vieraskattaus Esapekka Lapista Tommi Mäkiseen. Lisäski kuullaan merkittävimmän suomalaisen rallivaikuttajan Timo Jouhkin mietteitä.

Kuva: Tomi Hänninen

Nyt on aika paljastaa tiistain 25.7. Ralli-illan antia. Luvassa tuhti kaksituntinen suoraa radio- ja nettiohjelmaa rallin ihmeellisestä maailmasta. Yle Suomi Jyväskylän ja Yle Puheen yhteinen Ralli-ilta kajahtaa tuuteista ulos kello 18-20.

Iltaa isännöivät Jyväskylän studiossa Jussi Lindroos ja Riku Salminen. Kenttäreportterina Paviljongissa ahkeroi Sanna Pirkkalainen. Ohjelman tuottavat Vesa Winberg ja Arvo Vuorela.

Rallin ammattikuntaa edustavat asiantuntija Riku Tahko, Neste Rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen, ralliautoilijat Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Eemil Lindholm (Tulevaisuuden Tähti 2017), kartturit Janne Ferm, Mikko Markkula ja Tomi Tuominen, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen ja varatoimitusjohtaja Mia Miettinen Tommi Mäkinen Racing Oy:stä.

Luvassa myös asiaa kilpa-autosta pelastamisesta.

Sokerina pohjalla Ralli-illassa kuullaan merkittävimmän suomalaisen rallivaikuttajan, rallimanageri Timo Jouhkin mietteitä mm. omasta roolista Juha Kankkusen, Tommi Mäkisen, Mikko Hirvosen, Jari-Matti Latvalan, Harri Rovanperän, Toni Gardemeisterin ja uusimpina Teemu Sunisen ja 16-vuotiaan Kalle Rovanperän managerina. Jouhkin "talli" on tuottanut 8 maailmanmestaruutta ja 80 MM-rallin voittoa!

Voit osallistua Ralli-iltaan kommenteilla ja kysymyksillä joko soittamalla ohjelman aikana kello 18-20 numeroon 014-4444 993 tai sähköpostilla os. mm-ralli@yle.fi.

Kuuntele ralli-iltaa täältä.