Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini
  • Painin MM, naisten paini ja vapaapaini
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmän finaali
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmä
  • Painin MM: vapaapaini ja naisten paini
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmä

Lisätietoja Neymarin ME-siirrosta: Viiden vuoden sopimus, 30 miljoonan euron vuosipalkka

Neymarin uskotaan matkaavan lääkärintarkastukseen Pariisiin perjantaina.

jalkapallo
Neymar.
Neymar.AOP

Keskiviikkona kantautuneiden uutisten mukaan brasilialaishyökkääjä Neymarin siirto FC Barcelonasta ranskalaiseen Paris-Saint Germainiin on käytännössä varma.

FC Barcelona vahvisti, että Neymar on jättämässä seuran ja brasilialaistähden asianhoitaja kertoi, että PSG saa Neymarin sopimuksen ulosostohinnan 222 miljoonaa euroa maksettua. Lionel Messin jättämät julkiset jäähyväiset pitkäaikaiselle joukkuekaverilleen kruunasivat uutispäivän.

Brittimedia Sky Sports julkaisi keskiviikkoiltana uutta tietoa Neymarin siirrosta (siirryt toiseen palveluun). Sky Sportsin mukaan Neymarin sopimus PSG:n kanssa on viiden vuoden mittainen. Hänen vuosipalkkansa on tietojen mukaan 30 miljoonaa euroa. Muista maailmantähdistä Real Madridin Cristiano Ronaldo tienaa noin 32 miljoonaa euroa ja FC Barcelonan Lionel Messi noin 40 miljoonaa euroa vuodessa.

– Sen jälkeen, kun Neymar päätti lähteä, häneen on kohdistettu valtavaa painetta jäädä Barcelonaan. Hänen joukkuekaverinsa halusivat hänen jäähän, mutta päätös oli jo tehty, Sky Sportsin espanjalaislähde sanoo.

– Ihmiset sanovat, että motivaatio siirtoon oli raha, mutta hän haluaa olla joukkueensa johtaja. Hän haluaa olla itsenäinen ja voittaa Ballon d'Orin [maailman parhaan pelaajan palkinnon]. Hän uskoo, että hän voi tehdä sen Pariisissa.

PSG ei ole vielä vahvistanut Neymarin siirtoa. Tähtihyökkääjän uskotaan saapuvan lääkärintarkastukseen Pariisiin perjantaina.

Toteutuessaan siirto murskaisi viime vuonna tehdyn siirtoennätyksen. Paul Pogba matkasi Juventuksesta Manchester Unitediin noin 105 miljoonalla eurolla.

Neymarin asianhoitajan Wagner Ribeiron mukaan brasilialaispelaajan siirto PSG:hen saatetaan virallistaa tulevana viikonloppuna.

Lue myös:

Neymarin asianhoitaja: PSG maksaa maailmanennätyshinnan lähitunteina

Messin julkiset jäähyväiset Barcelonan jättävälle Neymarille - "Oli kunnia"

Neymar sai luvan jäädä pois harjoituksista - kertoi joukkuetovereille jättävänsä seuran

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat