Työ jäi jälleen kesken – Shefki Kuqille potkut FC Interistä

Turkulaisjoukkueen valmennusvastuu siirtyy apuvalmentaja Fabrizio Piccaretalle.

Kuva: AOP

Jalkapalloliigan FC Inter on vapauttanut päävalmentaja Shefki Kuqin tehtävistään. Valmennusvastuu siirtyy apuvalmentajana aikaisemmin toimineelle Fabrizio Piccaretalle.

Kuqi, 40, on valmentanut Veikkausliigassa myös FC Honkaa ja PK-35 Vantaata. Hongassa Kuqin pesti päättyi, kun seura joutui luopumaan sarjapaikastaan talousvaikeuksien vuoksi. Viime vuoden heinäkuussa Kuqi jätti työnsä PK-35:ssä kesken kauden.

Kuqi siirtyi Interin päävalmentajaksi viime kauden lopulla. Hän piti turkulaisjoukkueen sarjassa ja sai jatkaa myös tällä kaudella.

– Valmentajan vaihtaminen ei ole koskaan helppo tai miellyttävä tehtävä. Shefki Kuqilla ei kuitenkaan enää ollut seuran johdon luottamusta, jolloin muuta vaihtoehtoa ei nyt ollut, FC Interin hallituksen puheenjohtaja Stefan Håkans sanoi seuran tiedotteen mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Luottamuksen menettämisellä Håkans viittaa siihen, että Kuqi erotti torstaiaamuna apuvalmentajansa kysymättä lupaa seurajohdolta.

Italialaisen Piccaretan sopimus kattaa loppukauden. Muu Interin valmennusryhmä jatkaa ennallaan. Inter on jalkapalloliigassa tällä hetkellä kahdeksantena.

Inter pelaa seuraavan kerran huomenna perjantaina HIFK:ta vastaan.

Lue myös:

Juttua muokattu klo 15.13: Muutettu otsikkoa.