Tommi Mäkisen luottomies jättää Toyota-tiimin

Jarmo Lehtinen jättää urheilutoimenjohtajan tehtävänsä välittömästi Saksan MM-rallin jälkeen. Tiimi tiedotti asiasta tänään maanataina.

ralliautoilu
Jarmo Lehtinen (oik.) on toiminut urallaan Mikko Hirvosen kartanlukijana. Kaksikko palkittiin Vuoden suomalainen autourheilija -palkinnolla 2009.
Jarmo Lehtinen (oik.) on toiminut urallaan Mikko Hirvosen kartanlukijana. Kaksikko palkittiin Vuoden suomalainen autourheilija -palkinnolla 2009.Handout / Lehtikuva

Kokenut kartanlukija ennätti olla mukana tiimin debyyttikaudella kahdessa osakilpailuvoitossa, mutta haluaa nyt katsoa uusia haasteita uralleen.

- Tulokset ovat olleet fantastisia, ja olen ylpeä saatuani olla luomassa niitä. Toivon, että tiimi rakentuu tämän lupaavan alun päälle tulevina vuosina, kun minä taas jatkan uuteen lukuun urallani, Lehtinen kommentoi.

Tiimipäällikkö Tommi Mäkinen oli haikein mielin luottomiehensä lähdöstä.

- Jarmo on ollut tiimin alkuperäisiä arkkitehteja, ja olemme hänelle ison kiitoksen velkaa. Hän on ollut myös ystävä monille, joten toivomme hänelle kaikkea hyvää jatkossakin.

Ennen kuin Lehtiselle on löydetty seuraaja, tulee hänen tehtäviään hoitamaan testipäällikkö Timo Kankkunen ja insinööri Christopher Rowden.

Lehtinen on osallistunut urallaan 167 MM-osakilpailuun kartanlukijana Mikko Hirvosen aisaparina ja voittanut niistä 15.

Lahtelainen liittyi tiimiin heti alussa, ja kiersi jo vuonna 2016 jokaisen sarjan osakilpailuista.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat