1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Veikkausliiga

Yle Puhe: Venyykö FC Lahden tappiottomien otteluiden putki entisestään?

FC Lahti jahtaa jo 14:ttä perättäistä tappiotonta ottelua. Yle Puheen Jalkapallokierros starttaa klo 18.03.

Toni Korkeakunnas luotsaa FC Lahtea. Kuva: AOP

Yle Puheen taajuudella on luvassa tänään värikäs jalkapallokierros. Valmentajansa Shefki Kuqin viime viikolla erottanut FC Inter kohtaa Lahdessa huimassa vireessä pelaavan FC Lahden. FC Lahti on pelannut jo 13 tappiotonta ottelua.

Järvi-Suomen odotetussa derbyssä KuPS:n vieraaksi saapuu JJK. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, mutta maalittoman tasapelin myötä Järvi-Suomen herruus on näin ollen edelleen jakamatta.

Rovaniemellä kohtaavat puolestaan RoPS ja IFK Mariehamn, joille viime ajat ovat olleet varsin hankalia. Varsinkin hallitsevalle Suomen mestari IFK Mariehamnille kausi on ollut tähän mennessä pettymys, sillä joukkue on vasta kahdeksantena Veikkausliigassa.

Kuuman kesäillan päättää SJK:n ja HJK:n kohtaaminen. Vierailija HJK on esiintynyt vahvasti läpi koko kauden ajan Veikkausliigassa. Vasta yhden ottelun hävinnyt HJK keikkuu turvallisessa sarjajohdossa. Eroa toisena olevaan Vaasan Palloseuraan on jo kymmenen pistettä. Lähetyksen aikana ääneen pääsee HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Lähetys starttaa totutusti klo 18.03. Illan isäntänä toimii Joni Piirainen. Voit osallistua lähetykseen Twitterin kautta tunnisteella #jalkapallokierros tai perinteisemmin shoutboxin kautta osoitteessa yle.fi/ylepuhe.