Koe uusi yle.fi

Suora

  • X Games Minneapolis: Rullalautailun street ja park
  • X Games Minneapolis: BMX street ja BMX park
  • X Games Minneapolis: Moto X ja BMX

Joutuuko Jagr aloittamaan kiekkokauden Tshekin kakkostasolla? - Pari NHL-seuraa osoittanut kiinnostusta"

NHL:n kaikkien aikojen toiseksi paras pistemies Jaromir Jagr on yhä ilman seuraa.

urheilu
Jaromir Jagr
AOP

Jaromir Jagr myöntää NHL.com -sivustolle (siirryt toiseen palveluun), ettei hän odottanut, että työpaikan saaminen taalaliigasta olisi näin kovan työn takana.

- Minulla ei ole mitään hajua, missä pelaan alkavalla kaudella. NHL:ssä on ollut pari seuraa, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta, mutta mitään erityistä ei ole tapahtunut. Agenttini (Petr Svoboda) hoitaa nämä asiat, en minä.

- Kaikkein vakavimmat neuvottelut olen käynyt Kladnon kanssa ja sekin sen takia, että seuralla on niin fiksut omistajat, jotka tietävät mitä haluavat, vitsaili Jagr, joka on Tshekin kakkossarjatasolla pelaavan Kladnon osaomistaja.

45-vuotias Jagr tarvitsee vyölleen 57 NHL-runkosarjapeliä ohittaakseen kaikkien aikojen ykkösen Gordie Howen.

- Tiedän hyvin, etten ole enää se sama pelaaja kuin 10 tai 15 vuotta sitten, jolloin pystyin ratkomaan pelejä henkilökohtaisesti. Valmentajasta riippuu täysin, mihin rooliin hän minua ajattelee. Minulle saattaisi olla parempi, että pelaisin kakkos- tai kolmoskentässä, niin vastassa olisi huonompia pelaajia ja puolustajia kuin ykköskentässä pelattaessa. Myös Floridassa pelasin aina ykköskentässä, ja vastassa oli järjestäin vastustajan parhaat pakit, Jagr muistutti.

NHL-kausi alkaa lokakuun 4. päivä, mutta seurojen harjoitusleirit alkavat jo syyskuussa.

_Lähde: NHL.com _

Suosittelemme

Tuoreimmat