Koe uusi yle.fi

Suora

  • Stafettkarnevalen 2018
  • Urheilukierros

Valioliigan maalitalkoot jatkuivat – Liverpool menetti voiton lisäajalla

Veikkausliigan kahdessa ensimmäisessä ottelussa tehtiin yhteensä peräti 13 maalia.

Englannin Valioliiga
Liverpoolin Dejan Lovren ja Watfordin Stefano Okaka
Liverpoolin Dejan Lovren ja Watfordin Stefano Okaka taistelivat pallosta.AOP

Watford ja Liverpool päätyivät dramaattiseen 3-3-tasatulokseen jalkapallon Englannin Valioliigan avauskierroksen ottelussa. Watford sai otteluun räväkän alun, kun Stefano Okaka puski joukkueensa kulmasta johtoon 8. peliminuutilla.

Sadio Mane tasoitti pelin hieman ennen puolen tunnin täyttymistä upean kuvion päätteeksi, mutta Abdoulaye Doucoure palautti Watfordin kuskin paikalle vain hetkeä myöhemmin.

Roberto Firmino ja Mohamed Salah juonivat Liverpoolin johtoon toisen puoliajan alkupuolella. Punapaidat nousivat ensin tasoihin, kun Firmino viimeisteli Salahin hankkiman rangaistuspotkun 55. peliminuutilla. Salah pääsi iskemään johtomaalin vain pari minuuttia myöhemmin, kun hän lanasi pallon maaliin lähietäisyydeltä Firminon syötöstä.

Täysi pistepotti näytti jo matkaavan pohjoiseen, mutta Miguel Britos sohi lisäajalla pallon Liverpoolin verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta.

Kahdessa ottelussa Valioliigan avauskierroksella on tehty yhteensä peräti 13 maalia. Lauantaina pelataan vielä kuusi ottelua.

Suosittelemme

Tuoreimmat