Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Punttia ja yleisurheilua
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien lyhytohjelma

Loukkaantuneen Boltin joukkuetoveri raivosi: Jouduimme odottamaan kisaa liian pitkään

Usain Bolt loukkaantui ankkuriosuudella eikä saanut tuotua Jamaikaa maaliin pikaviestissä. Omar McLeodin mukaan legenda pyysi joukkuetovereiltaan anteeksi.

Yleisurheilun MM 2017
Usain Bolt loukkaantuu Lontoon pikaviestissä.
AOP

Usain Boltin ura päättyi dramaattisissa merkeissä, kun pikamatkojen valtias loukkaantui neljä kertaa 100 metrin viestin ankkuriosuudellaan. Bolt jäi radan pintaan eikä kyennyt tuomaan kapulaa maaliin.

Jamaikalainen ei tullut median eteen pettymyksen jälkeen, mutta muu kolmikko kommentoi tilannetta.

Boltin harjoittelukumppani Yohan Blake syytti kisajärjestäjiä urheilijoiden odotuttamisesta. Hänen mielestään se saattoi jopa vaikuttaa loukkaantumiseen.

- Minusta jouduimme odottamaan liian pitkään ja se vaikutti kaikkeen. Alkoi tulla kylmä, enkä pitänyt siitä, Blake sanoi Yle Urheilun haastattelussa.

- Hän sanoi minulle, että meitä pidetään siellä liian pitkään. Sydämeni särkyy, että mestarin piti lähteä kentiltä tuolla tavalla. Se tuo kyyneleet silmiini.

Avausosuuden juossut Omar McLeod arveli, että Boltin takareisi revähti ankkuriosuudella.

- Aika rankkaa, sillä hän halusi panna vielä viimeisen kerran shown pystyyn faneilleen ja Jamaikan joukkueelle. Tämä on todella sydäntäsärkevää, McLeod sanoi.

- Halusin hänen saavan vielä mitalin, kultaa tai minkä mitalin tahansa. Nyt kävi näin. Hän on silti legenda, sitä ei mikään muuta.

Jamaika lähti kilpailuun suosikkina, mutta voittajaksi juoksi Britannia. Vaikka kotiyleisö olisi saanut juhlia omien poikiensa historiallista MM-kultaa, vallitsi stadionilla suorastaan hämmentynyt tunnelma.

Juhlat oli pedattu uransa päättävälle Boltille.

McLeodin mukaan pikamatkojen legenda oli pahoillaan niin joukkueensa kuin faniensa puolesta.

- Hän pyysi anteeksi ja me sanoimme, että kaikki on kunnossa. Hän tuli tänne rohkeasti ja oli valmis panemaan kaiken peliin. Juostakseen vielä viimeisen kisan faneilleen. Ei hänen tarvitse pyytää mitään anteeksi, McLeod kertasi.

- Olen iloinen, että annoimme joka tapauksessa hyvän shown Jamaikan ystäville.

Lue myös:

Jalkakramppi oli syyllinen Usain Boltin uran dramaattiseen loppuun

Boltin ura päättyi dramaattiseen loukkaantumiseen MM-radalla - britit juoksivat historialliseen viestivoittoon

Suosittelemme

Tuoreimmat