Eeli Tolvanen on tehnyt tuhoa myös maajoukkueessa – näin hän takoi Pikkuleijonat MM-kultaan

Hattutemput sopivat Jokereiden Eeli Tolvaselle. Niitä on nähty 18-vuotiaalta hyökkääjältä myös Suomen maajoukkueissa.

KHL
Urheilujuttuja: Eeli Tolvanen on tehnyt tuhoa myös maajoukkueessa
Urheilujuttuja: Eeli Tolvanen on tehnyt tuhoa myös maajoukkueessa

Helsingin Jokereihin täksi kaudeksi siirtynyt Eeli Tolvanen aloitti keskiviikkona KHL-uransa laukomalla Dinamo Minskiä vastaan hattutempun. Vasta 18-vuotias laitahyökkääjä on ollut tehokas myös Suomen nuorten maajoukkueissa: toissa keväänä hän oli johdattamassa maaleillaan Pikkuleijonat maailmanmestariksi.

Tolvanen oli keväällä 2016 Yhdysvaltain MM-turnauksessa Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen paras maalintekijä ja pistemies tehoin 7+2=9. Hän jakoi tuolloin myös MM-kisojen maalikuninkuuden yhdessä Yhdysvaltain Kailer Yamamoton kanssa.

Tolvasen unelmapeli Grand Forksin MM-jäillä oli puolivälieräottelu Venäjää vastaan, kun hän kuritti vastustajaa hattutempullaan. Tolvanen avasi tuolloin Pikkuleijonien maalihanat myös loppuottelussa Ruotsia vastaan terävällä laukauksellaan.

Viime vuodenvaihteessa Tolvanen viimeisteli alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa Nuorille Leijonille kaksi maalia ollen niin ikään joukkueen tehokkain pelaaja.

Herkuttele Eeli Tolvasen maajoukkuemaaleilla klikkaamalla yllä olevaa kuvaa!

Lue myös:

WhatsApp lauloi kovaa tahtia – NHL-finalistin toimistolla hymyilyttää Tolvasen hattutempun jälkeen

KHL-historiaa tehnyt Tolvanen: "Katsoin vain missä on tyhjää tilaa"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat