1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Katso, miten Manchester Unitedin hurja alkukausi jatkui – maaliero jo tyrmäävä 10-0!

Vaihtomies Marcus Rashford oli ratkaisevassa osassa, kun ManU jatkoi tyrmäävää alkukauttaan voittamalla Leicesterin. Kuvalähde: Viasat.

Marouane Fellaini, Jesse Lingard
Katso ottelun maalit ja Lukakun epäonnistunut rangaistuspotku kuvaa klikkaamalla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester Unitedin hurja alkukausi jatkuu. Kauden kolmannessa ottelussa sen sai kokea Leicester City.

ManU voitti Leicesterin 2–0.

Toisella puoliajan alussa ManUlla oli mahdollisuus siirtyä 1–0 johtoon, mutta seuran kesän suurhankinta Romelu Lukaku ei pystynyt laukomaan palloa maaliin ohi Leicester-maalivahti Kasper Schmeichelin.

70. minuutilla maalihanat kuitenkin aukesivat. Vaihtomies Marcus Rashford yllätti huonosti puolustaneen Leicesterin kulmapotkutilanteessa ja puski pallon maaliin.

12 minuuttia myöhemmin Rashford oli jälleen suuressa roolissa. 19-vvuotias englantilainen syötti toisen vaihtomiehen Jesse Lingardin auki vasemmalle laidalle. Kolmas vaihtopelaaja Marouane Fellaini sai ohjattua vielä sen jälkeen pallon maaliin.

–  Minun täytyy sanoa, että olimme 1–0 -maalin jälkeen  todella hyviä. Jos minun pitää valita joku sana kuvailemaan, niin minun täytyisi sanoa yhtenäinen, United-luotsi Jose Mourinho totesi BT Sportille.

Manchester United johtaa nyt Valioliigaa puhtaalla pelillään. Sen maaliero on kolmessa ollut tyrmäävä 10–0.

Unitedin lisäksi ainoastaan West Bromwich ei ole kokenut pistemenetyksiä. Se pelaa kauden kolmannessa ottelussaan huomenna sunnuntaina sarjanousija Brightonia vastaan vieraskentällä.

Englannin Valioliiga lauantaina:

Bournemouth-Manchester C 1-2 (1-1)

Crystal P-Swansea 0-2 (0-1)

Huddersfield-Southampton 0-0

Newcastle-West Ham 3-0 (1-0)

Watford-Brighton 0-0

Manchester U-Leicester 2-0 (0-0)