Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Jokerit voitti jatkoajalla - superlupaus Tolvaselle nyt kaksi syöttöpistettä

Jokerit voitti Lokomotiv Jaroslavlin jatkoajan jälkeen 4-3. Katso Brian O'Neillin tekemä voittomaali kuvaa klikkaamalla. (Kuvalähde: Viasat)

urheilu
KHL: Jokerit voitti Lokomotivin jatkoajalla
KHL: Jokerit voitti Lokomotivin jatkoajalla

Jokerit jatkoi vieraskiertuettaan jääkiekkoliiga KHL:ssä ottamalla toisen voiton kolmannessa ottelussaan. Ratkaisua haettiin jatkoajalta, jonka jälkeen Jokerit löi Lokomotiv Jaroslavlin 4-3.

Voittomaalin survoi Brian O'Neill, jolle osuma oli illan toinen. Jokerit pelasi ylivoimaa, 18-vuotias superlupaus Eeli Tolvanen syötti Olli Palolalle, jonka laukauksen kotijoukkueen maalivahti torjui. Kiekko jäi kuitenkin aivan maalin eteen, josta O'Neill siirrsi sen maaliin.

Tolvanen sai syöttöpisteen tähän maaliin ja myös O'Neillin ensimmäiseen osumaan. Jokereiden muut maalintekijät olivat Niklas Jensen ja John Norman.

- Pelasimme hyvin tänään, ja etenkin alku oli hyvä. Lokomotivilla on huippuylivoima, joka onnistui saamaan kaksi nopeaa maalia. Toisen erän puolivälissä pääsimme takaisin kiinni omaan peliimme. Se on ollut isoin juttu tällä kaudella, että kun pelaamme omaa hyvää peliämme, meidät on vaikea voittaa, O’Neill kuvaili Jokerien tiedotteessa.

Jokerit johti kolmannessa erässä 3-2, mutta Lokomotivin Petri Kontiola pelasti joukkueensa jatkoajalle.

Karri Rämö pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Jokerien maalilla ja torjui 32 laukausta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat