Kuka tekee Susijengin ensimmäiset pisteet? Veikkaa oikea korintekijä ja voita Suomen pelipaita!

Suomi kohtaa koripallon EM-kisoissa Italian neljännesvälierässä. Veikkaa oikein Suomen ensimmäinen korintekijä ja voit voittaa Susijengin pelipaidan.

Kuva: Tomi Hänninen

Koripallon EM-kisojen neljännesvälierissä Suomi kohtaa Italian Istanbulissa. Kuka on Susijengin ensimmäinen korintekijä – ja millä pelikellonlyömällä?

Ylen avauskoriveikkauksessa haetaan siis sekä kellonaikaa ja tekijää. Valitse valikoista avauserän ajankohta (ensin minuutti-, sitten sekuntilukema) ja sitten korintekijäveikkauksesi. Virallisen pelipaidan voittaa ensimmäisenä oikein veikannut!

Lähetys ottelusta Suomi-Italia alkaa TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 18.15. Kello 18.45 alkavaa ottelua seurataan radiossa myös Yle Puheella.

Säännöt:

Kisaan osallistutaan alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Kisan voittaa se, joka ensimmäisenä jättää sisään oikean rivin (korintekijä ja syntyaika). Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi ensimmäisenä oikeaa korintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa korintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut osallistuja.

Jos Suomi ei tee avauserässä korin koria, arvotaan paita kaikkien vastanneiden kesken.

Kilpailuun voi jättää yhdestä kolmeen veikkausta per veikkaaja. Mikäli veikkaaja jättää tätä useamman rivin, huomioidaan kisaan vain ensimmäiset kolme jätettyä veikkausta.