HIFK saa Lehkosuon sympatiat – "Emme anna siltikään heille mitään armoa"

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo toivoo, etteivät Stadin derbyt pääty tähän kauteen. Tänään HIFK ei saa silti mitään armoa.

Mika Lehkosuo luotsaa HJK:ta kohti mestaruutta. Kuva: AOP

HJK hyökkää HIFK:n kimppuun tänä iltana pelattavassa Veikkausliigan kauden kolmannessa Stadin derbyssä. HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo myöntää, että HIFK on ollut heille yllättävän vaikea vastustaja.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Heinäkuussa HJK kellisti HIFK:n 2-0.

- Olemme dominoineet kentällä tapahtumia, mutta emme ole saaneet tulosta irti. Stadin derbyt eivät ole koskaan helppoja pelejä eikä helppoa tule tänäänkään. Meidän pitää valmistautua huolellisesti, jälleen lähdetään liikkeelle 0-0-tilanteesta, Lehkosuo mietti.

Putoamispeikkoa vastaan taisteleva HIFK saa Lehkosuon sympatiat.  

- En halua miettiä liikaa tilannetta HIFK:n kannalta. Tietysti haluaisin, että tällaiset derbyt saisivat jatkoa tulevaisuudessakin. Upeita tapahtumia, jotka liikuttavat enemmänkin ihmisiä kuin vain HJK:n ja HIFK:n kannattajia, Lehkosuo sanoi.

- Toivon, että HIFK säilyttäisi sarjapaikkansa, mutta emme anna siltikään heille mitään armoa. HIFK joutuu hankkimaan pisteensä muilta joukkueilta, Lehkosuo painotti.

HJK porskuttaa vakuuttavassa sarjajohdossa ja on jo lähes varma mestari.

- Olen toki katsellut sarjataulukkoa, kuten varmaan monet muutkin. Tilanne näyttää hyvältä, mutta jalkaa ei voi ottaa yhtään pois kaasulta, Lehkosuo totesi.     

Lue lisää: