Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

Barcelonan uusi valmentaja liittyi Messin hehkuttajiin - "Olen kärsinyt monta kertaa vastustajan puolella"

Juventuksen valmentajan Massimiliano Allegrin mukaan Lionel Messi sai liikaa tilaa.

Mestarien liiga
Ernesto Valverde
AOP

Lionel Messi oli kentän hahmo, kun Barcelona voitti Juventuksen Mestarien liigan avauksessa 3-0. Messi teki kaksi maalia ja oli järjestelemässä Ivan Rakiticin 2-0 -osumaa. Barcelonan uusi valmentaja Ernesto Valverde liittyi Messin hehkuttajiin.

- Kun hän saa pallon, mitä tahansa voi tapahtua. Olen kärsinyt monta kertaa vastustajan puolella ja nyt minulla on onni olla samalla puolella, Valverde sanoi.

Valverde on saanut mainion alun Barcelonassa. Joukkue on voittanut kolme ottelua Espanjan liigassa ja yhden Mestarien liigassa yhteismaalein 12-0.

Juventuksen valmentajan Massimiliano Allegrin mukaan Messi sai liikaa tilaa.

- Annoimme hänelle liikaa tilaa. Teimme kaiken hänelle liian helpoksi. Meidän täytyy ymmärtää, että Mestarien liigassa tämän tason joukkueita vastaan meidän täytyy olla koko ajan tarkkana. Emme olisi päästäneet näitä maaleja sellaista joukkuetta vastaan, jossa ei ole Messiä, Allegri sanoi.

Barcelonan kaikkien aikojen kallein hankinta Ousmane Dembele oli melko vaisu ensimmäisessä ottelussaan joukkueen aloituskokoonpanossa.

- Dembele oli ihan OK. On totta, että hänen täytyy sopeutua joukkueeseen ja oppia taktisia asioita. Meidän täytyy auttaa häntä. Hän on juuri tullut, hän on nuori ja hänellä on pitkä ura edessään, Valverde sanoi.

Lähteet: AP, AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat