Veikkausliigassa iso ottelu illalla – JJK sysää paineet HIFK:n niskaan

JJK on kuntopuntarissa selvästi HIFK:n edellä.

Kuva: Lehtikuva

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan perjantai-iltana putoamiskamppailun kannalta tärkeä kamppailu. Helsingin IFK isännöi sarjajumbona olevaa JJK:ta.

Joukkueiden ero on vain kolme pistettä, joten panokset Töölön Jalkapallostadionilla ovat kovat. JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja sysää paineet helsinkiläisten niskaan.

- Kova ja rutinoitunut ryhmä tulee vastaan. He ovat vetäneet kauden selkeästi alakanttiin. Heillä on kaikki paineet, mutta siellä on kokeneita pelimiehiä, jotka osaavat niitä paineita käsitellä, Pasoja kommentoi Yle Urheilulle.

- Ei se kuitenkaan ikinä helppoa ole. He ovat viime peleissä hävinneet enemmän ja tuloskunto on alaspäin. Meillä se on taas toiseen suuntaan. Siinä mielessä meidän on helppo lähteä matsiin.

HIFK on kerännyt viidestä viimeisestä ottelustaan vain yhden voiton ja tasapelin. JJK taas on kaapinut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme voittoa. Viimeksi sunnuntaina se haki täyden pistepotin maalein 2-1 Kemistä.

- Alkukaudella meillä oli ihan älyttömästi loukkaantumisia. Materiaalimme ei riittänyt. Nyt terveystilanne on parempi. Kilpailu on koventunut ringissä, kun saimme pari vahvistusta siirtoikkunan aikana, Pasoja iloitsee.

- Viime aikoina hommat ovat loksahtaneet kohdalleen ja olemme saaneet peleistä tuloksia, joita olemme ansainneet, JJK-luotsi päätti.

Helsingin IFK:n ja JJK:n kamppailu käynnistyy kello 18.30. Veikkausliigan viimeinen putoaa suoraan Ykköseen. Viimeistä edellinen joutuu liigakarsintaan.