Kuka heittää EM-finaalin ensimmäisen korin? Veikkaa oikein ja voita virallinen kisapallo

Koripallon EM-kisojen jännittävässä finaalissa kohtaavat Slovenia ja Serbia. Veikkaa oikein avauskorin tekijä ja aika, niin voit voittaa turnauksen virallisen pelipallon.

Luka Doncic ja Goran Dragic juhlivat torstaina välierässä. Slovenia kaatoi Espanjan pistein 92-72. Kuva: AOP

Koripallon EM-kisat huipentuvat sunnuntai-iltana, kun loppuottelussa vastakkain ovat Helsinhin A-lohkon voittanut Slovenia ja D-lohkon ykkönen Serbia. Kuka on Istanbulissa pelattavan finaalin ensimmäinen korintekijä – ja millä pelikellonlyömällä?

Ylen avauskoriveikkauksessa haetaan siis sekä kellonaikaa ja tekijää. Valitse valikoista avauserän ajankohta (ensin minuutti-, sitten sekuntilukema) ja sitten korintekijäveikkauksesi. Ensimmäisenä oikein veikannut voittaaa EM-kisojen virallisen pelipallon!

Yle esittää EM-koripallon huipennuksen suorana kanavillaan. Pronssiottelu Espanja-Venäjä näkyy Yle Areenassa kello 16.50 alkaen.

Loppuottelua Slovenian ja Serbian välillä seurataan TV2:ssa kello 21.20 ja radiossa Yle Puheessa kello 21.30 alkaen.

Serbia löi perjantain välierässä Venäjän pistein 87-79. Kuva: AOP

Säännöt:

Kisaan osallistutaan alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Kisan voittaa se, joka ensimmäisenä jättää sisään oikean rivin (korintekijä ja syntyaika). Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi ensimmäisenä oikeaa korintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa korintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut osallistuja.

Jos kumpikaan joukkue ei tee avauserässä korin koria, arvotaan palkinto kaikkien vastanneiden kesken.

Kilpailuun voi jättää yhdestä kolmeen veikkausta per veikkaaja. Mikäli veikkaaja jättää tätä useamman rivin, huomioidaan kisaan vain ensimmäiset kolme jätettyä veikkausta.