Hyppää sisältöön

SM-liigan kovat niitit puhuttavat – "Tämä on meille vakava paikka"

Jääkiekon SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi ja Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela keskustelivat liigaa leimanneista rumista taklauksista Aamu-tv:ssä. Katso keskustelu kuvaa klikkaamalla!

Riku Kallioniemi.

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat leimanneet jääkiekon SM-liigan alkukautta. Liigassa on jaettu jo useita pelikieltoja. SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi suhtautuu tapauksiin suurella vakavuudella. 

- Tämä on meille vakava paikka. Keskustelin eilen (maanantaina) kaikkien SM-liigan seurajohtajien kanssa siitä, minkälaisia arvoja haluamme noudattaa. Seurajohtajat vievät viestiä valmentajille ja pelaajille, Kallioniemi totesi Aamu-tv:ssä.   

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela korosti, että kaikki lähtee kunnioituksesta. SM-liigan alkukierrosten tyyliset ylilyönnit vähenevät, jos kaikki osapuolet kunnioittavat toisiaan.

- Suomalaisen kiekkostrategian tärkein arvo on kunnioitus. Kunnioituksen pitää näkyä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Mitä pidemmälle tässä pääsemme, niin sitä vähemmän joudumme purkamaan tämäntyyppisiä asioita, Nummela painotti.

Lue lisää: