Urheiluillassa Puhetta sportista tarjoavat Jouko Jokinen, Seppo Räty, Petra Olli, Perttu Ruuska ja monet muut

Illalla klo 18.03 täysin suorassa radiolähetyksessä Yle Puheessa urheilun ajankohtaiset aiheet liikkuvat lajikirjon laidasta laitaan.

urheilu
Laht i2017-kisojen pääsihteeri Janne Leskinen
Lahden MM-hiihtojen pääsihteeri Janne Leskinen.Pekka Viinikka / Yle

Studiovieraista ensimmäinen, Lahden MM-hiihtojen pääsihteeri Janne Leskinen purkaa kisojen saldoa ja häneltä myös kysytään omista jatkosuunnitelmista.

Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan tuleva päätoimittaja Jouko Jokinen liittyy lähetykseen puhelimella, samoin aikuisurheiluun uutta virtaa puhaltava maailmanmestari Seppo Räty.

Käsipallokausi on jo alkanut ja ensimmäiset tv-pelit ovat vuorossa viikonloppuna. Nouseeko laji suomalaisten suosikiksi lento- ja koripallon tapaan, kun tulevaisuudessa 24 maata pääsee mukaan EM-kisoihin. Studioon saapuu selostaja Tomi Salminen.

Urheiluvammat puhuttavat. Tuore kirja avaa monen huippu-urheilijan tarinan. Kirjoittaja Kai Löfgren seurassa lähetykseen astelee oman tarinansa kirjaan antanut salibandyn maailmanmestari Tero Tiitu.

Petra Ollilta jäivät väliin tämän vuoden painin arvokilpailut polvileikkauksen johdosta. Mitä hänelle nyt kuuluu? Se selviää suorassa puhelinhaastattelussa.

Ääneen kännykkänsä välityksellä pääsee myös 16-vuotias Perttu Ruuska, joka on menestyksekkäästi taistellut tänä vuonna niin miesten, B-poikien kuin C-ikäisten SM-pesäpallokullasta. Urheiluilta ottaa yhteyden Vimpelin mestaruushumuun.

Lähetys huipentuu MM-hopeaa viikonloppuna 3D-jousiammunnassa tähdänneen Anne Lanteen studiovierailuun. Häntä odottavat palkkatyössäkin uudet, mielenkiintoiset, urheilun avainpaikalla toteutettavat tehtävät.

Täysin suoran Urheiluillan teemalla Puhetta sportista toimittavat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen. Tuottaja on Janne Nieminen.

Voit myös kysyä vierailta: #ylepuhe #urheiluilta

Yle Puhe tänään klo 18.03-20.00, uusinta su 1.10.-17 klo 17.05-19.00

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat