Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

HIFK-faneille ilouutinen Tom Nybondasin suulla - "Siirryn muihin tehtäviin"

HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kertoo siirtyvänsä muihin tehtäviin, kun maineikkaan seuran urheilutoimintaan tulee muutoksia.

urheilu
Tom Nybondas
Tom NybondasAOP

HIFK:n alkukausi SM-liigassa ja CHL:ssä ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Asiaan otti kantaa helsinkiläisseuran urheilupomo Tom Nybondas, joka on vaikuttanut seuran urheilujohtajana kymmenen vuoden ajan.

Seuran taustalla tapahtuu asioita, joista IFK tiedottaa tarkemmin tämän kauden aikana.

- Olemme jo pidemmän aikaa tehneet suunnitelmia urheilupuolen organisoimiseksi uudelleen. Meidän on aivan pakko tarkastella urheilupuolen eri toimintoja ja miettiä, miten vastaamme yhä kiristyvään kansainväliseen kilpailuun huippupelaajista, Nybondas sanoo.

Erityisen tarkastelun alla IFK:ssa on junioritoiminta, pelaajatarkkailu, pelaajakehitys, ja siihen liittyvä mahdollinen farmijoukkue.

- Tähän liittyy myös se, että kuka tekee mitäkin hommaa. Olemme jo kartoittaneet ja kontaktoineet mahdollisia henkilöitä eri toimenkuviin ja päätimme tiedottaa asiasta nyt, ennen kuin huhut leviävät julkisuuteen. Itse siirryn muihin tehtäviin edellä mainittuihin kehityshankkeisiin liittyen, Nybondas sanoo.

HIFK on voittanut kauden kahdeksasta liigamittelöstään vain yhden ja 120-vuotisjuhlakautta pelaavan seuran sarjasijoitus on tällä hetkellä vaatimaton - 14:s.

Nybondas otti tuoreeltaan kantaa joukkueensa alkukauteen seuransa nettisivulla (siirryt toiseen palveluun) maanantaina.

- Asenne, työnteko, energia, tempo - kaikki ovat oikealla tasolla. Puolustamme pääsääntöisesti hyvin, ylivoimapeli on parempaa kuin viime kaudella, maalivahtipeli on erinomaisella tasolla ja luomme aivan riittävästi maalipaikkoja voittaaksemme pelejä. Asiat voisi kiteyttää maalinteon vaikeuteen, näkee Nybondas.

Nybondas muistuttaa, että joukkueen pelaajistoa ja valmennusta uusittiin rajusti ja isot muutokset vaativat aina aikaa.

Lähde: HIFK.fi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat