Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Agueron yöllinen seikkailu Amsterdamissa saa ymmärrystä Guardiolalta - "En ole poliisi"

Sergio Aguero loukkaantui taksin ajettua lyhtypylvääseen Amsterdamissa. Hyökkääjällä ei ole päävalmentaja Pep Guardiolan mukaan mitään anteeksipyydettävää.

urheilu
Manchester Cityn Sergio Aguero.
Lehtikuva

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Agueron ei tarvitse pyytää anteeksi loukkaantumista auto-onnettomuudessa ainakaan päävalmentaja Pep Guardiolalta.

Agueroa lentokentälle kuljettanut taksi törmäsi lyhtypylvääseen Amsterdamissa noin kello 23 torstai-iltana. Hyökkääjä oli ollut vapaapäivällään kolumbialaisen Maluman konsertissa. Argentiinalaisen kylkiluu murtui onnettomuudessa ja hän on sivussa kahdesta neljään viikkoa.

Tämä tarkoittaa, ettei Aguero ole käytettävissä Cityn lauantaisessa vieraspelissä Chelseaa vastaan.

- Hän vietti vapaapäiväänsä. En ole poliisi, Guardiola kuittasi kyselyt The Guardianin mukaan (siirryt toiseen palveluun).

- Sain tietää onnettomuudesta aamulla, kun heräsin. En edes halua tietää, mitä pelaajani touhuavat. Jos he ovat isiä, heillä on täysi vastuu harteillaan kentällä ja sen ulkopuolella. Kyllä he tietävät, mitä tekevät.

Aguero on iskenyt seitsemän maalia kahdeksassa edellisessä ottelussaan Manchester Cityn paidassa. Joukkue joutuu tulemaan toimeen myös ilman loukkaantuneita Benjamin Mendyä ja Vincent Kompanya.

- Tietysti tämä on ongelma. Mieluiten peluuttaisin Mendyä, Kompanya ja Agueroa.

Onnettomuuden myöhäinen ajankohta on herättänyt kysymyksiä Agueron valmiudesta harjoitella perjantaiaamuna, vaikka tämä ei olisi loukkaantunutkaan. Guardiola ei näe ongelmaa.

- Harjoitukset käynnistyivät kello 11 aamupäivällä, joten hänellä olisi ollut riittämiin aikaa levätä. Hän vahva pelaaja. Lisäksi hän matkustaa yksityiskoneella, joten siinäkään ei ole ongelmaa. En tiedä, mitä kannattajat tästä ajattelevat, espanjalainen sanoi.

- Jotkut voivat pahastua, toiset eivät. Loppujen lopuksi onnettomuus ei ollut kovin vakava ja hän on elossa. Se on tärkeintä. Pitäisikö hänen pyytää anteeksi? Ei.

- Sergio ei ajanut. Tunnen pelaajan, joka sai haavan sormeensa lasinsirusta keittiössä ja joutui sivuun kahdeksi kuukaudeksi. Elämä on elämää.

Lue myös:

Manchester Cityn maalitykki Agüero autokolarissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat