Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu

Halusi silittää leijonaa – rugbytähden älynväläys päättyi huonosti

Eläintarhoissa kielletään useimmiten koskemasta eläimiä – hyvästä syystä – ja suurin osa ihmisistä uskoo näitä kieltoja. Walesin ja Ospreys-rugbyjoukkueen huukkeri Scott Baldwin on toista maata.

Muu urheilu
Scott Baldwin
Scott BaldwinAOP

Scott Baldwin ei uskonut eteläafrikkalaisen eläintarhan kieltoja, jossa käskettiin pysyä kaukana leijonanhäkistä, vaan halusi paijata leijonaa kuin kissaa. Eihän siinä hyvin käynyt, sillä leijona puraisi rugbytähteä käteen.

Baldwinin käteen jouduttiin laittamaan tikkejä, eikä hän päässyt pelaamaan, kun hänen joukkueensa hävisi Cheetahsille 25-44. Baldwin oli kuitenkin onnekas, sillä pahemminkin olisi voinut käydä.

– En tiedä minkälaisia villieläinohjelmia Scott on aiemmin nähnyt, joissa leijonia voi silittää kuin kissoja. Tuo oli todennäköisesti typerintä, mitä olen nähnyt, totesi Opreysin valmentaja Steve Tandykin.

Sekä Tandy että Baldwin vakuuttivat, että syy tapahtumasta on ainoastaan Baldwinin eikä leijonaa kannata syyttää mistään.

29-vuotias Baldwin pahoitteli tapahtunutta myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Hän vakuutti kätensä olevan kunnossa ja palaavansa piakkoin tositoimiin.

Katso Baldwinin joukkuekaveri Andy Gooden kuvaama video tapahtumasta täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: Reuters, AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat