Suora

  • Knock out sprint
  • Huuhkajaviisut
  • Urheiluruutu
  • Uupumus oli tuhota Nooralotta Nezirin uran - romahdus opetti hyvinvoinnin merkityksen
  • Urheiluruutu

Moninkertainen SM-mitalisti Trojans luopuu Vaahteraliigapaikastaan

Turku Trojans sijoittui päättyneellä kaudella amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa viidenneksi. Joukkue on yksi Suomen menestyneimpiä joukkueita lajissaan.

amerikkalainen jalkapallo
Yleiskuva amerikkalainen jalkapallo
AOP

Turku Trojans ei ole onnistunut solmimaan riittävästi pelaajasopimuksia, jotta pelaaminen ensi kaudella Vaahteraliigassa olisi urheilullisesti mahdollista. Seuran lähettämän tiedotteen mukaan johtokunta teki luopumispäätöksen neuvoteltuaan ensin pelaajien kanssa ja todettuaan, että joukkueen runko on liian kapea liigaan.

Trojans menetti jo viime kauden jälkeen ison joukon pelaajia. Se pystyi kuitenkin viemään päättyneen kauden läpi ja sijoittui Vaahteraliigassa viidenneksi. Liigassa pelasi kaudella 2017 seitsemän joukkuetta.

Trojans on pelannut 35-vuotisen olemassaolonsa ajan Vaahteraliigassa yhtä kautta lukuun ottamatta. Se on yksi Suomen menestyneimpiä joukkueita lajissaan, sillä se on voittanut yhden mestaruuden lisäksi kymmenen SM-hopeaa ja kuusi SM-pronssia. Tällä hetkellä näyttää, ettei Trojansilla ole ensi kaudella miesten edustusjoukkuetta millään sarjatasolla.

Lähteet: Trojansin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat