Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

"Patrik Laine ja suoraan syötöstä on riittävä syy avata televisio" – Suomen NHL-ykköstähteä ei vuosi sitten juuri tunnettu, nyt 50 parhaan pelaajan joukossa

Patrik Laine kiinnostaa muuallakin kuin Suomessa NHL-kauden alla.

NHL
Patrik Laine
AOP

Kanadalainen urheilukanava TSN on listannut jo kahdeksannen kerran peräkkäin NHL-kauden alla ennakoidut kauden parhaat pelaajat. (siirryt toiseen palveluun)

Ensimmäistä kertaa listan kahdeksan vuoden historian aikana Sidney Crosby on syrjäytetty ykköspaikalta. TSN listaa ykköseksi Edmontonin Connor McDavidin ja kakkoseksi Crosbyn. Kolmantena on Ottawan Erik Karlsson.

Suomalaispelaajia listalta löytyy kaksi. Toiseen NHL-kauteensa lähtevä Patrik Laine on sijalla 26 ja Aleksander Barkov sijalla 39.

Listalla on peräti kahdeksan 22-vuotiasta tai nuorempaa pelaajaa, mukaan lukien Laine ja Barkov. Nuorista korkeimmalle on listattu Toronton Auston Matthews sijalle 10.

Laine herättää siis huomiota muuallakin kuin Suomessa. Puck Daddy -kiekkoblogin Keskisen divisioonan ennakossa (siirryt toiseen palveluun) todetaan, että "Patrik Laineen suoraan syötöstä lähtevän laukauksen näkeminen on riittävä syy avata televisio".

Yle Puheen NHL-ilta ennakoi tulevaa NHL-kautta maanantaina 2. lokakuuta klo 18.03 alkaen.

Voit osallistua NHL-iltaan myös WhatsApp-ääniviestillä. Kerro kuka olet, mistä olet ja kysy kysymyksesi napakasti numeroon 040-163 8586.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat