Koe uusi yle.fi

Suora

  • Lentopallon MM FIN - IRn
  • Ratsastuksen MM: Pararatsastus 1. päivä
  • Lentopallon MM: Suomi - Iran ja Jääkiekkokierros
  • Freestyle-unelma
  • Freestyle-unelma
  • Lentopallon MM BUL - POL
  • Urheiluruutu

Patrik Laineen joukkuetoverit poseerasivat uhanalaisen jättikalan kanssa vapaapäivänä – valmentaja: ”Olen vain kateellinen”

Erityisesti tähtipuolustajan Dustin Byfuglienin käytös vapaapäivänä on hämmästyttänyt Winnipeg Jetsin faneja. Valmentaja Paul Maurice ei kokenut kuitenkaan hänen tekemisissä mitään ongelmaa.

NHL
Dustin Byfuglien
Dustin ByfuglienAOP

Jääkiekkoliiga NHL:n Winnipeg Jetsin ympärillä on kuohunut joukkueen kauden avausvoiton jälkeen. Tiistain 5–2 Edmonton-voiton jälkeen Patrik Laineen joukkuetoveri Dustin Byfuglien ja Matt Hendricks ottivat kaiken irti vapaapäivänään. He lähtivät kalastusreissulle pyydystämään uhanalaisia jättisampia.

Miehet saivatkin yhden yksilön kiinni ja poseerasivat kameralle valokuvia varten, jonka jälkeen he päästivät sammen takaisin veteen.

Jetsin fanit kummeksuivat poikkeuksellista vapaapäivän viettämistä. Erityisesti heitä ihmetytti, mitä loukkaantuneiden listalle merkitty tähtipuolustaja Byfuglien teki kalastamassa, eikä hoitamassa vammaansa.

Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice ei kuitenkaan välittänyt siitä, miten hänen suurin tähtensä vietti vapaita.

– Hän oli kuntouttamassa. Hänen piti tehdä, mitä hänen tarvitsi. Se oli pehmytkudosvamma, Maurice totesi Winnipeg Free Pressin mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Ei siinä mitään. Olen vain hieman kateellinen. Mutta ei siinä ole ongelmaa.

Byfuglien on mukana aamuharjoituksissa ennen kuin Winnipeg kohtaa seuraavaksi Suomen aikaa yöllä Vancouverin kotikaukalossa. Mutta hän ei kuitenkaan pelaa ottelussa. Mauricen mukaan Byfuglienin tilannetta katsotaan päivä kerrallaan.

Hendricks on ollut loukkaantuneiden listalla kauden alusta saakka.

Suosittelemme

Tuoreimmat