Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Jääkiekkokierros
  • Jonatan Johansson jalostaa jalkapalloaivojaan uudessa roolissa Skotlannissa
  • Urheiluruutu

Kontinen ja Peers taas turnausvoittoon - suomalaisen ässä ratkaisi

Henri Kontinen ja John Peers esiintyivät terävästi Shanghain loppuottelussa toiseksi sijoitettua paria vastaan.

urheilu
Henri Kontinen ja John Peers paiskaavat kättä.
Henri Kontinen ja John Peers juhlivat Shanghaissa.AOP

Henri Kontinen ja hänen australialaisparinsa John Peers juhlivat sunnuntaina Shanghain tennisturnauksen nelinpelin voittoa. Suomalais-australialainen pari voitti loppuottelussa parin Lukasz Kubot / Marcelo Melo luvuin 6-4, 6-2. Ottelu päättyi Kontisen läpisyöttöön.

Turnauksen ykkössijoitetut Kontinen ja Peers tarvitsivat puolalais-brasilialaisen kaksikon nujertamiseen tunnin ja yhdeksän minuuttia. Kubot ja Melo oli sijoitettu turnauksessa toiseksi.

Ottelu oli Kontiselle ja Peersille vasta kolmas Shanghaissa. He pääsivät ykkössijoitettuina suoraan toiselle kierrokselle ja saivat toisella kierroksella luovutusvoiton.

Turnausvoitto on Kontisen ja Peersin neljäs tällä kaudella. Viime viikolla he juhlivat Peklingin ATP500-turnauksen voittoa. Ennen Kiinan voittoja he juhlivat alkuvuodesta ensimmäistä yhteistä grand slam -mestaruuttaan Australiassa. Lisäksi he ovat voittaneet Washingtonin turnauksen.

Kontinen lohkaisi vitsin

Kontinen ja Peers pelasivat Shanghain loppuottelussa myös viime vuonna, mutta hävisivät tuolloin Yhdysvaltain John Isnerille ja Jack Sockille.

- Aion puhua ATP:lle, että Kiinassa pidettäisiin enemmän turnauksia. Aina, kun olen pelannut Kiinassa, olen ollut finaalissa, Kontinen nauratti yleisöä ottelun jälkeen.

- Tulemme ehdottomasti takaisin myös ensi vuonna, Peers lupasi.

Alkavalla viikolla Kontinen ja Peers esittäytyvät suomalaisyleisölle ensi kertaa yhdessä. He pelaavat torstaina Tennisliigan ottelun nelinpelin HVS-Tenniksen riveissä Helsingissä.

Lue myös:

Sharapova nousi kuopasta – palasi turnausvoittajaksi

Suosittelemme

Tuoreimmat