Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Ruumis matkalaukussa

Lauri Markkasen NBA-seurassa kuohuu – joukkuetoveri löi avausviisikon tähden sairaalakuntoon harjoituksissa

Lauri Markkaselle lienee luvassa lisää vastuuta, kun tiistain harjoituksissa rajusti yhteenottaneet Nikola Mirotic ja Bobby Portis ovat todennäköisesti pelikentiltä sivussa jonkin aikaa.

NBA
Nikola Mirotic
Nikola Mirotic joutuu olemaan sivussa pelikentiltä vähintään kaksi viikkoa.AOP

Lauri Markkasen edustamassa NBA-seurassa Chicago Bullsissa kuohuu vain hetki ennen NBA-kauden alkua.

Tiistain harjoituksissa Markkasen kanssa samoilla pelipaikoilla pelaavat joukkuetoverit Nikola Mirotic ja Bobby Portis ottivat rajusti yhteen.

ESPN:n tietojen mukaan (siirryt toiseen palveluun)Mirotic ja Portis olivat käyneet kovaa sanasotaa ennen kuin tilanne laajeni fyysiseksi yhteenotoksi. Mirotic oli ESPN:n mukaan rynnännyt Portisin kimppuun kahdesti ennen kuin Portis oli lyönyt nyrkillä Miroticin kasvoihin.

Espanjalais-montenegrolainen Mirotic putosi parketin pintaan ja makasi siellä useita minuutteja. Miroticin vammat iskusta olivat niin kovat, että hänet vietiin harjoituksista sairaalaan. ESPN:n mukaan Miroticin leukaan tuli murtumia ja hän sai aivotärähdyksen. Bulls tiedotti, että Mirotic joutuu todennäköisesti leikkaukseen. Hänet kuitenkin päästettiin pois sairaalasta.

Bullsin tiedotteessa todettiin myös, että he tutkivat mahdollisia kurinpitotoimia. ESPN:n mukaan Bullsin GM Gar Forman oli paikalla harjoituksissa.

26-vuotiaan Miroticin odotettiin olevan aloitusviisikossa, kun Chicago aloittaa kautensa vierasottelulla Torontoa vastaan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. 22-vuotias Portis on pelannut Markkasen tavoin Chicagossa nelospaikalla.

Chicago Tribunen mukaan (siirryt toiseen palveluun)Portisia odottaa useamman viikon pelikielto NBA:n protokollan mukaisesti. Mirotic on puolestaan sivussa vähintään muutaman viikon.

Joukkuetoverien yhteenotto tarkoittaneekin Markkaselle enemmän peliaikaa ja lisää vastuuta, mutta samalla synkistää entisestään jo valmiiksi NBA:n tyvipäähän povatun Chicagon tilannetta. Joukkueesta on ollut loukkaantumisten takia sivussa jo tähtitakamies Zach LaVine, Kris Dunn, Cameron Payne ja Quincy Pondexter.

Lue lisää:

Lauri Markkanen on Bullsin nousun tärkein palanen – "Chicago on suoraan sanoen huono"

Hanno Möttölä toivoo Lauri Markkaselta itsekkyyttä Chicagossa – "Heitot täytyy ottaa, vaikka ne olisivat vaikeitakin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat