Suora

  • Elävä arkisto esittää

Tänään puhutaan liikunta- ja urheilututkimuksesta

Yle Puheen Urheiluillassa pohditaan tänään, mikä on tiedon merkitys liikuntaan ja urheiluun liittyvässä päätöksenteossa?

urheilu
Yle Puheen logo.
Yle

Miksi pitää tutkia ja mitä tutkimus ja tieto ovat? Mikä on tiedon merkitys liikuntaan ja urheiluun liittyvässä päätöksenteossa, kuka suomalaista liikuntatiedepolitiikkaa johtaa – siis kuka tai ketkä ovat tiedolla johtamisen vastuuhenkilöt liikunnassa ja urheilussa?

Ja mitä oikeastaan tiedetään liikunnasta ja urheilusta, mitä pitäisi tietää ja miksi?

Yle Puheen studiossa vieraina ovat LIKESin tutkija, liikuntatieteiden tohtori Kati Lehtonen sekä professori Jari Stenvall Tampereen yliopistosta.

Puhelimitse lähetykseen osallistuvat opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Kari Niemi-Nikkola, Uimaliiton toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö, Paavo Nurmi keskuksen ylilääkäri, professori Olli J. Heinonen, asemakaava-arkkitehti Uki Lahtinen Oulusta sekä valmentaja ja Yle Urheilun asiantuntija Jarkko Finni.

Yle Puheen Urheiluilta maanantaina 23.10.2017 kello 18.03 - 20.00

Lähetystä isännöivät Jussi Putkonen ja Jouko Vuolle.

Onko sinulla aiheisiin liittyviä kysymyksiä tai ajatuksia?

Lähesty meitä joko sähköpostilla urheiluilta@yle.fi, twitterin välityksellä tunnisteella #urheiluilta tai lähetysikkunassa Yle Puheen verkkosivujen yle.fi/puhe kautta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat