Koponen loisti Barcelonan tähtenä – joukkue kitkerässä tappioputkessa

Petteri Koposen hyvät otteet olivat laiha lohtu, kun Barcelona hävisi jo kolmannen kerran viiden päivän sisään.

urheilu
Petteri Koponen
Petteri Koponen AOP

FC Barcelonan suomalaistakamiehen Petteri Koposen loistosuoritukset eivät riittäneet, kun Barcelona koki kotitappion liettualaiselle Zalgiris Kaunasille 75-81 koripallon Euroliigassa. Barcelona johti vielä ottelua ensimmäisen jakson puolivälissä, mutta sen jälkeen Kaunas otti johdon ja piti sen itsellään loppuun saakka Barcelonan yrityksistä huolimatta.

Koponen upotti ottelussa 13 pistettä erinomaisilla heittoprosenteilla. Hän heitti sisään kaikki kolme vapaaheittoaan, kahden pisteen ja kolmen pisteen heittoyrityksistä vain yhdet menivät ohi. Lisäksi Koponen osoitti pelintekokykyjään antamalla kuusi koriin johtanutta syöttöä.

Vain unkarilainen Adam Hanga teki Barcelonalle enemmän pisteitä kuin Koponen (19).

Barcelona on nyt avausvoiton jälkeen hävinnyt Euroliigassa kaksi ottelua peräkkäin. Välissä se hävisi viime viikonloppuna vielä Espanjan liigaottelunsa. Joukkue on nyt hävinnyt viiden päivän sisään kolme kertaa putkeen.

Seuraavaksi Barcelonan ottelut jatkuvat jo torstaina Euroliigassa, kun se matkustaa Milanon vieraaksi Italiaan.

Euroliigassa on mukana tällä kaudella 16 joukkuetta, jotka kaikki kohtaavat toisensa kaksi kertaa. 30 pelin jälkeen kahdeksan parasta runkosarjan joukkuetta etenee puolivälieriin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat