Jyväskylässä tunteikas päivä – JJK voitti viimeisen ottelunsa

Jalkapalloliigan sarjajumboksi jäänyt JJK sai pientä piristystä ankeasti sujuneeseen kauteensa, kun joukkue voitti päätösottelussa Vaasan Palloseuran maalein 2-0.

Felix Gustavsson Kuva: AOP

Peliä hallinnut JJK ratkaisi ottelun toisella puoliajalla Felix Gustavssonin ja Gael Etockin maaleilla.

JJK putoaa sarjasta suoraan Ykköseen. Liigassa toiseksi viimeiseksi jäänyt HIFK kukisti putoamistaistossa keskisuomalaiset kolmella pisteellä.

- Pettymys tippumisesta on aika lievä sana tälle tunteelle. Loppukausi jättää paljon jossiteltavaa. Jos katsoo kuntopuntaria viimeiseltä puolikkaalta, niin ei olla varmasti tippujan paikalla. Tuloksellisesti pelattiin liian huono alkukausi, JJK-luotsi Juha Pasoja summasi.

VPS:n paidassa Veli Lampi päätti Jyväskylässä mittavan pelaajauransa. Yhteensä 33 A-maaottelua urallaan pelannut Lampi aloitti pääsarjauransa 15 vuotta sitten juuri Vaasassa.

- Oli aika tunteikas olo, kun näin, että oma numero on vaihdettavien pelaajien taululla. Kyllä siinä muutama kyynel tuli vuodatettua, Lampi kommentoi ottelun jälkeen.

- Keväästä asti olen asiaa puntaroinut. Nyt on tuntunut, että en enää pysty antamaan pelille sitä, mitä itseltäni vaadin. Tosi ylpeä olen urastani, mutta nyt tämä oli tässä, Lampi jatkoi.

Lue myös: