Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JAM - AUS
  • Urheiluruutu

Markkanen hehkutti Bullsin komeaa päänahkaa – "Hieno joukkueen voitto"

Chicago Bulls haki komean vierasvoiton Orlando Magicista. Lauri Markkanen heitti 13 pistettä.

NBA
Lauri Markkanen
Lehtikuva

Chicago Bulls pelasi kauden toistaiseksi parhaan ja ehjimmän pelinsä, kun se haki selvän vierasvoiton kauden hyvin aloittaneesta Orlando Magicista koripalloliiga NBA:ssa. Chicagon voittonumerot olivat 105-83. Voitto oli joukkueelle kauden toinen. Orlandolle tappio oli vasta kolmas.

Markkanen sai peliaikaa 28 minuuttia. Hän heitti 13 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa. "The Markksman" - lempinimen Bullsin Twitter-äänestyksessä saanut Markkanen upotti neljästä kolmen pisteen heitostaan kolme. Kaikkiaan kymmenestä pelitilanneheitoista meni sisään viisi. Edellisessä ottelussa 25 pistettä upottanut Markkanan on tehnyt kauden kaikissa otteluissa kaksinumeroisen pistemäärän.

- Hieno joukkueen voitto tänään! Ja aina hyvä olla kentällä yhdessä Wildcatin kanssa, Markkanen twiittasi viitaten Orlandon Aaron Gordoniin, joka on Markkasen tavoin pelannut Arizonan yliopistossa.

Ottelu olikin Chicagolta hyvä joukkueena. Pisteitä syntyi tasaisesti. Justin Holiday heitti 19, David Nwaba 16 ja Markkanen 13 pistettä. Lisäksi vielä neljä muuta pelaajaa pussitti vähintään 10 pistettä. Chicago myös puolusti ottelussa hyvin.

Myös Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kehui joukkueensa esitystä.

- Tämä oli todellinen joukkueen voitto. Jokainen, joka astui kentälle, toi lisää joukkueelle, Hoiberg sanoi.

Lue myös:

Orlando Magicin valmentaja tutustui Markkaseen ennen draftia – "Olin supervaikuttunut, ajattelin, että hän tulee menestymään"

Markkasen Bullsille kauden toinen voitto – Markkanen heitti 13 pistettä

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat