Bottas yllättyi - Hamiltonin työmoraali teki suuren vaikutuksen

Valtteri Bottas myöntää, että formula ykkösten neljännen maailmanmestaruutensa hiljattain varmistanut Lewis Hamilton on tehnyt vaikutusta kauden aikana.

urheilu
Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas juhlivat Singaporen palkintokorokkeella.
Lehtikuva

Mercedekselle Hamiltonin tallitoveriksi täksi kaudeksi tullut suomalaiskuljettaja tunsi brittitähden ajotaidot, mutta toiminta radan ulkopuolella paljastui vasta tallitoveruuden myötä.

- Tiesin aina hänen olevan hyvä kuljettaja, mutten sitä, kuinka paljon hän tekee töitä. Hän viettää paljon aikaa tallin jätkien kanssa, ja käy tehtaallakin aika lailla, Bottas kehuu Motorsport.tv-sivuston haastattelussa.

Ex-tallitoverinsa Nico Rosbergin kanssa varsin myrskyisiä vaiheita käynyt Hamilton on Bottaksen mukaan ihanteellinen työkaveri.

- Olen huomannut, että hän on erittäin mukava kaveri. Ihan normaali tyyppi, sellainen kuin me muutkin. Hänellä on hyvät tavat, kunnioitusta eikä hän pelaile mitään pelejä.

Bottas jatkaa Mercedeksellä ensi kaudenkin ja toivoo tulevalta kaudelta askelta eteenpäin.

- Henkilökohtaisesti odotan paljon parempaa. Olen oppinut tänä vuonna valtavasti, tallilta, Lewisilta ja omista vaikeuksistani, Bottas sanoo.

- Uskon, että jos teen kovasti töitä talvella, analysoin kaiken ja aloitan uuden kauden paljon paremmin tuntemani tallin ja auton kanssa, odotan paljon enemmän.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat