Suora

  • Muutoksia HJK:ssa - saako Lehkosuo potkut?
  • Käsipalloliiga, miesten 4. loppuottelu Dicken - Cocks
  • Urheiluruutu

Antti Muurinen ei kuulu IFK:n tulevaisuuteen – uusi valmentaja jo tähtäimessä

Päävalmentaja Antti Muurisen sopimus päättyi lauantaina, mutta Helsingin IFK on jo aloittanut keskustelut uuden kandidaatin kanssa.

urheilu
Antti Muurinen
Antti Muurinen, 63, ei jatka IFK:n peräsimessä.AOP

Helsingin IFK on aloittanut jo alustavan joukkueen rakentelun tulevaa kautta varten. Toimitusjohtaja Tero Korhosen mukaan moni viime kauden pelaaja on valmis jatkamaan seurassa – oli sarjataso sitten mikä tahansa.

- Palapeli on vielä alkutekijöissään. Muutaman pelaajan kanssa olen ehtinyt jutella ja tuntoja kysynyt. Nämä muutamat puhelut ovat vahvistaneet sitä, että pojilla ei ole kuin yksi ajatus ja se on IFK, Korhonen kertoi Yle Urheilulle.

Kaudesta 2016 asti joukkuetta luotsannut päävalmentaja Antti Muurinen ei kuitenkaan kuulu IFK:n tulevaisuuden kuvaan. Konkarikäskyttäjän sopimus päättyi lauantaihin, ja seuralla on jo uusi nimi tähtäimessä.

- Olemme aloittaneet keskustelut uuden päävalmentajakandidaatin kanssa ja tavoitteena on tiedottaa asiasta viikon sisällä, IFK tiedotti maanantaina.

IFK menetti liigapaikkansa vierasmaalisäännön turvin karsinnassa FC Hongalle. Ratkaiseva osaottelu päättyi Töölössä tasan 1-1.

Lue lisää:

HIFK elättelee yhä toiveita Veikkausliiga-paikasta – tappiot puolitettu: "Kriisitunnelmat kaukana"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat