Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu

Lähde: NHL-seura kiinnostunut dopingista kärähtäneestä venäläisestä

Venäläisen kiekkolähteen mukaan St. Louis Blues olisi kiinnostunut 36-vuotiaasta Danis Zaripovista, jolla on tällä hetkellä dopingpanna niskassa.

urheilu
Danis Zaripov
AOP

Venäläislähde (siirryt toiseen palveluun) kertoo, että Danis Zaripov on saanut sopimustarjouksen NHL-seura St. Louis Bluesilta. Puhelimella tavoitettu ikämieshyökkääjä ei halunnut kommentoida vielä asiaa tarkemmin.

St. Louis on tällä hetkellä taalaliigan paras joukkue sarjataulukon perusteella voitettuaan pelaamistaan 16 ottelusta peräti kaksitoista.

Kokenut venäläishyökkääjä sai kesällä kahden vuoden kilpailukiellon KHL:ltä, kun hänen dopingnäytteestä löytyi viitteitä nesteenpoistolääkkeistä ja muiden aineiden käyttöä salaavista peiteaineista.

NHL myönsi kolminkertaiselle maailmanmestarille peliluvan, koska pseudoefedriini ei ole NHL:ssä kiellettyjen aineiden listalla.

Elokuussa Zaripovin agentti kertoi, että KHL:n kaikkien aikojen pistepörssin kolmonen tavoittelee sopimusta NHL:stä. Zaripov ei ole koskaan aikaisemmin kiekkoillut NHL:ssä.

Viime kaudella Metallurg Magnitogorskissa pelannut Zaripov summasi 56 ottelusta tehot 16+29. KHL-uransa aikana hän on kirjannut tehot 199+252.

Suosittelemme

Tuoreimmat