Suora

  • Taitoluistelun MM: naisten lyhytohjelma
  • Punttia ja yleisurheilua
  • Taitoluistelun MM, parien lyhytohjelma
  • Taitoluistelun MM, naisten lyhytohjelma
  • Urheiluruutu

Bottas jäi niukasti Hamiltonista - aika-ajoissa sateen uhka

Mercedes-kuljettajat hallitsivat Brasilian gp:n harjoituksia. Räikkönen jäi toisessa harjoituksessa kärkivauhdista.

urheilu
Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamilton oli nopein F1-sarjan Brasilian gp:n perjantain toisessa harjoituksessa. Hamiltonin Mercedes-tallitoveri Valtteri Bottas oli kierrosaikavertailun toiseksi paras. Hän hävisi maailmanmestari Hamiltonille vain 0,048 sekuntia.

Ferrari-pilotti Kimi Räikkönen oli tuloslistalla kuudes hävittyään Hamiltonille 0,602 sekuntia. Räikkösen Ferrari-tallitoveri Sebastian Vettel oli neljäs, 0,360 sekuntia Hamiltonia hitaampana.

Myös ensimmäisiä harjoituksia hallitsivat Mercedes-kuljettajat. Hamilton oli nopein ennen Bottasta, joka hävisi 0,127 sekuntia. Kaikki muut jäivät yli puolen sekunnin päähän Hamiltonista. Hamilton porhalsi avausharjoituksessa Interlagosin radan ennätykseksi 1.09,202.

Räikkönen oli avausharjoituksen kolmas, 0,548 sekuntia Hamiltonia hitaampana. Red Bull -pilotti Max Verstappen jäi Räikkösestä vain kuusi tuhannesosasekuntia. Ricciardo oli viides, Vettel kuudes ja uransa viimeistä Brasilian gp-viikonloppua ajava kotiyleisön suosikki Felipe Massa seitsemäs.

Harjoitusjakso oli liki katastrofi Toro Rosso -tallille. Brendon Hartleyn auto hyytyi radan varteen moottoririkon takia ja tallitoveri Pierre Gaslykin sai vain muutaman kierroksen kasaan ja oli koko joukon hitain.

Aika-ajo ajetaan lauantaina. Lauantaina rata-alueella saattaa sääennustusten mukaan tulla sadetta. Kauden viimeistä edellinen kilpailu, Brasilian gp kaasutellaan sunnuntaina.

Suosittelemme

Tuoreimmat