Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu

Markkasen asema vahvistumassa entisestään – Chicago Bullsin tappelupukareiden tiet eroamassa?

Chicago Bullsin pelaajien Nikola Miroticin ja Bobby Portisin välinen yhteenotto on käymässä toiselle pelaajista kalliiksi.

urheilu
Lauri Markkanen
Lehtikuva/AFP Phot

Koripallon NBA-seura Chicago Bullsin pelaajien Nikola Miroticin ja Bobby Portisin välikohtauksen jälkiselvittely on ajautumassa entistä tiukempaan umpisolmuun. Taustalla on Miroticin ja Portisin välinen sanasota harjoituksissa ennen kauden alkua, mikä eskaloitui lopulta fyysiseksi välienselvittelyksi.

Tuolloin Mirotic ryntäsi Portisin kimppuun kahdesti ennen kuin Portis oli lyönyt nyrkillä Miroticin kasvoihin. Miroticin leukaan tuli murtumia ja hän sai rytäkästä myös aivotärähdyksen. Näin Chicago Bullsin tulokaspelaaja Lauri Markkaselle avautui yllättäen yhteenoton seurauksena paikka aloitusviisikosta.

Portis on kommentoinut nyt ensimmäistä kertaa julkisuudessa valtavasti huomiota saanutta välikohtausta. Portis palasi vasta hiljattain takaisin parketille, sillä pelaaja sai seuraltaan kahdeksan ottelun pelikiellon.

- En ole puhunut lainkaan Nikon (Mirotic) kanssa. Mennyt on mennyttä. En voi asialle enää mitään, valottaa pelikiellon jälkeen vahvasti kauden aloittanut Portis välejään riitapukariinsa.

Chicago Sun-Timesin mukaan Mirotic on jo ilmoittanut, ettei hän halua pelata enää samassa joukkueessa Portisin kanssa. Nyt asiantuntijat spekuloivatkin, että jompikumpi pelaajista myytäisiin varmuudella pois joukkueesta, ellei asiaan saada pikaista ratkaisua.

- En voi kontrolloida asioita nyt sen enempää. En ole lainkaan huolissani siitä kuka lähtee tai kuka pysyy seurassa, päättää Portis.

Mirotic ei ole kyennyt pelaamaan vielä kertaakaan yhteenoton jälkeen. Pelaajan paluun odotetaan tapahtuvan vasta useamman viikon kuluttua.

Suosittelemme

Tuoreimmat