Suora

  • Elävä arkisto esittää

Heti paluuottelussaan osunut Puljujärvi sai valmentajaltaan kehut: "Hän näytti nopeammalta"

Jesse Puljujärvi palasi NHL-kaukaloon ja iski heti maalin. Miehen ja Edmontonin harmiksi tuloksena oli kuitenkin tappio.

urheilu
Jesse Puljujärvi 08.11.2016
AOP

Jesse Puljujärvi sai tärkeän onnistumisen heti kauden ensimmäisessä jääkiekon NHL-ottelussaan Edmontonin paidassa. Alkukauden farmissa viettänyt Puljujärvi nostettiin lauantaiksi Edmontonin miehistöön ja hän kiitti luottamuksesta laukomalla maalin heti avauserässä vierasottelussa New York Rangersia vastaan.

Puljujärvi yllätti Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvistin terävällä rannelaukauksella. Suomalaisen maali tasoitti ottelun 1-1:een. Rangers kuitenkin voitti lopulta 4-2 Rick Nashin kahden maalin turvin.

- Tuntui hyvältä tulla tänne. Yritän tehdä kovasti töitä ja auttaa joukkuetta, eikä ole hyvä jos emme voita. Mutta on aina hyvä tehdä maali, Puljujärvi totesi Edmontonin verkkosivuilla.

Edmontonin päävalmentaja Todd McLellan näki Puljujärvin kehittyneen pelaajana.

- Mielestäni hän oli aika hyvä. Hänellä oli paljon puhtia menossaan, hän näytti minusta aiempaa nopeammalta. Jotkin asiat, joita pyysimme häntä tekemään (farmissa), näkyivät hänen pelissään tänään, McLellan kehui.

- Yksilötasolla olemme iloisia hänen puolestaan. Hänellä oli hyvä ilta. Hän voi poistua kaukalosta itsevarmana ja jatkaa pelaamista tuolla tavalla.

19-vuotias suurlupaus Puljujärvi aloitti kautensa AHL-joukkue Bakersfield Condorsissa. Hän sai perjantaina kutsun Edmontonin riveihin. Puljujärvi debytoi NHL:ssä viime kaudella ja pelasi tulokaskaudellaan 28 kamppailua taalajäillä tehoin 1+7.

Lue lisää:

Puljujärven terävä rannelaukaus teki tuhojaan – katso video!

Maaliputki sen kuin jatkuu: Patrik Laine iski loppulukemat tyhjiin

Salomäki alusti maalin nappisyötöllä – Nashville vei viime kauden finaaliuusinnan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat