Suora

  • Superpesiksen finaalit

Nuorten Leijonien päävalmentaja ottaisi Heiskasen ja Tolvasen riemulla vastaan - "He tekevät eron"

Alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Jussi Ahokkaan mukaan on aikaista sanoa, saadaanko vuodenvaihteen kisoihin mukaan myös Jesse Puljujärvi ja Janne Kuokkanen.

Jääkiekon nuorten MM 2017
Eeli Tolvanen, Miro Heiskanen
Tomi Hänninen

Vaikka Miro Heiskanen ja Eeli Tolvanen tekevät jo kovaa jälkeä Leijonissa, on kaksikolle kysyntää myös nuorten maajoukkueessa. Alle 20-vuotiaiden MM-kisat käynnistyvät tapaninpäivänä Yhdysvaltain Buffalossa.

Yle Urheilun lähetyksessä vieraillut päävalmentaja Jussi Ahokas myönsi, että pelaajat olisivat Nuorille Leijonille enemmän kuin tervetulleita vahvistuksia.

Heiskanen pelaa Helsingin IFK:ssa SM-liigaa ja Tolvanen Jokereissa KHL:ää.

- Jos he tulevat, he ovat ykkösylivoimassa. Tärkeä ykköspakki ja aivan kärkilaituri. He tekevät eron pelin voiton ja häviön välille, Ahokas suitsutti lähetyksessä.

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi ja Carolina Hurricanesin Janne Kuokkanen olisivat ikänsä puolesta myös mahdollisia pelaajia joulukuun turnaukseen, mutta Ahokkaan mukaan asia on vielä auki.

Kuokkanen on pelannut tällä kaudella neljä NHL-ottelua ja viisi AHL-peliä. Puljujärvi nostettiin äskettäin farmista Oilersin NHL-miehistöön ja laituri napautti maalinkin.

- Jesse pelaa nyt NHL:ssä ja jos hän pelaa siellä, ei ole tietenkään mukana. Vasta joulukuussa katsotaan, mikä tilanne on, Ahokas kertoi.

Lue myös:

KHL-Jokerien kultapoika on Leijona-faneille vielä vieras tähti – "Jos maaleja tekee tarpeeksi, nousee valokeilaan"

Leijona-debyytissään dominoinut Heiskanen kerää ylistystä - "Osaa pelata"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat