Kunnari takoi historialliset pisteet – "Euroopan jättiläisseuroja vastustajiksi"

Kokenut Olli Kunnari loisti ratkaisijana, kun VaLePa rynnisti lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

lentopallo
Olli Kunnari kuvassa
Olli Kunnari takoi arvokkaita pisteitä. Tomi Hänninen

Vammalan Lentopallo taisteli tiensä lentopallon miesten Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Historiallinen suomalaissaavutus sinetöityi huippujännittävien vaiheiden jälkeen, kun tshekkiläinen Ceske Budejovice taipui kultaisessa erässä.

VaLePa oli voittanut ensimmäisen osaottelun 3-0 ja Ceske Budejovice vei sunnuntain kamppailun 3-1. Näin ratkaisu venyi kultaiseen erään, jossa VaLePa oli parempi 15-12.

VaLePan ratkaisijana loisti kokenut Olli Kunnari, joka oli loistovireessä kultaisessa erässä. VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila hehkutti Kunnarin merkitystä lohkovaiheeseen pääsyssä.

- Kunnari näytti kokemuksensa ottelun loppuhetkillä. Kaikki pelaajat tiesivät päämäärämme. Hävisimme eriä aika rumastikin, mutta tänään ei jaettu tyylipisteitä, Kurttila tähdensi Yle Urheilulle.

Kurttila muistutti, miten kovasta ja harvinaisesta saavutuksesta on kysymys.

- Olen ylpeä tästä joukkueesta. Maailman kovimmat sarjat pelataan Euroopassa ja olemme nyt 20 parhaan joukossa. Olen erittäin tyytyväinen tähän saavutukseen, Kurttila hehkutti.

VaLePan vastustajat Mestarien liigan lohkovaiheeseen arvotaan ensi perjantaina Moskovassa.

- Meillä on tästä eteenpäin vain voitettavaa. Olimme naulanneet Mestarien liigan lohkovaiheen tämän kauden tavoitteisiimme. Toki nyt saamme vastustajiksemme Euroopan jättiläisseuroja, mutta lähdemme otteluihin avoimin mielin ja korkein odotuksin, Kurttila ennakoi.

Lue lisää:

VaLePa taisteli suomalaista lentopallohistoriaa!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat