Suora

  • Jalkapallon U17 tyttöjen MM Suomi - Ghana
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon U17 tyttöjen MM Suomi - Ghana
  • San Francisco Dons - Arizona State

Kontinen ja Peers puristivat tärkeän voiton kauden finaaliturnauksessa

Tenniksen nelinpelipari Henri Kontinen ja John Peers palasivat voittokantaan tiistaina Lontoossa.

tennis
Henri Kontinen
Henri Kontinen. AOP

Henri Kontinen ja John Peers voittivat Lontoon ATP-finaaliturnauksen toisen ottelunsa. Voitto oli tärkeä jatkopaikan kannalta, sillä neljän parin alkulohkosta jatkoon etenee kaksi paria. Finaaliturnauksen avauspelinsä hävinnyt suomalais-australialainen pari pehmitti Jean-Julien Rojerin (NED) ja Horia Tecaun (ROU) luvuin 7-6(7-3), 7-6(8-6).

Kontinen ja Peers tarvitsivat Rojerin ja Tecaun nujertamiseen 105 minuuttia. Helpolla voitto ei kuitenkaan irronnut, sillä Rojer ja Tecau selvittivät peräti 11 ottelupalloa.

Voitto maistui varmasti Kontiselle ja Peersille, sillä hollantilais-romanialainen kaksikko pudotti heidät jatkosta tämän vuoden U.S. Openin välierässä.

Kontinen ja Peers hävisivät sunnuntaina Lontoon turnauksen avauspelissään Yhdysvaltain Ryan Harrisonille ja Uuden-Seelannin Michael Venusille.

Neljän joukkueen alkulohkossa Kontisella ja Peersillä on jäljellä enää yksi kamppailu. Seuraavaksi suomalais-australialainen kaksikko kohtaa ranskalaisparin Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut.

Lontoossa ovat mukana kauden kahdeksan parasta kaksinpelaajaa ja kahdeksan parasta nelinpeliparia. Kontinen ja Peers puolustavat Lontoossa mestaruutta. Viime syksynä kaksikko oli hurjassa voittoputkessa ja voitti turnauksen puhtaalla pelillä.

Lue myös:

Nadal jätti ATP-finaaliturnauksen kesken

Suosittelemme

Tuoreimmat