Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu
  • NCAA: Washington Huskies - Colorado Buffaloes
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: miesten vapaaohjelma
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: naisten lyhytohjelma
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: jäätanssin rytmitanssi

Miro Heiskasen hurja vire jatkuu SM-liigassa – HIFK jyräsi Pelicansin

SaiPa nousi Itä-Suomen taistossa 3-2-vierasvoittoon Roy Radken maaleilla.

Miro Heiskanen
Miro Heiskanen
Miro HeiskanenTomi Hänninen

HIFK palasi maajoukkuetauolta tehokkaasti, kun se murskasi Pelicansin 5-1-lukemin jääkiekon SM-liigassa tiistaina. Helsinkiläisten näkyvimpiin pelaajiin kuului jälleen kerran Miro Heiskanen, joka laukoi toisessa erässä ylivoimalla IFK:n komean 2-0-maalin. Osuma oli nuoren lupauksen liigakauden seitsemäs.

Heiskanen palasi punapaitaan suoraan maajoukkueesta, jossa hän teki ensimmäisessä EHT-turnauksessaan kaksi maalia. Pelicansin ainokaisen laukoi Jonne Jantunen. Osuma oli Marko Jantusen 21-vuotiaan pojan liigauran ensimmäinen seitsemännessä ottelussa.

Tampereella Kärpät haki tyylipuhtaan 2-0-vierasvoiton Ilveksestä. Veini Vehviläinen pelasi nollapelin 20 torjunnallaan. Oululaiset jatkavat sarjakärjessä.

JYP nollasi puolestaan kotikentällään KooKoon 3-0 ja Jussi Olkinuora nappasi nollapelin 23 torjunnallaan.

SaiPa nousi Itä-Suomen taistossa 3-2-vierasvoittoon Jukureista Mikkelissä. Roy Radke iski tasoitus- ja voittomaalin minuutin sisällä toisistaan päätöserässä. Sarjakakkonen

TPS oli tyly isäntä Ässille, kun se takoi kotonaan 5-0-lukemat taululle. Kokoonpanoon palannut Ilari Filppula teki heti tehot 1+1. Myös Olli Juolevi ja Henrik Tallinder keräsivät samat lukemat.

Katso tarkemmat tilastot tästä.

Suosittelemme

Tuoreimmat