Puljujärvi siirretty popcorn-osastolle - Rask palaamassa Bostonin maalille

Edmonton Oilersin valmentaja Todd McLellan uudisti hyökkäysketjuja sillä seurauksella, ettei Jesse Puljujärvi mahtunut enää kanadalaisseuran kokoonpanoon.

urheilu
Jesse Puljujärvi
AOP

Edmonton valmistautui lauantain jääharjoituksilla jo seuraavaan koitokseen, jossa se kohtaa Bostonissa Bruinsin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Oilers on pystynyt voittoon vain kertaalleen viidessä viimeisessä ottelussaan. Valmentaja Todd McLellan on joutunut kannattajien hampaisiin heikon menestyksen takia. Alkukauden 23 ottelusta Oilers on raapinut voittoja vain kahdeksan ja pudotuspelipaikka on livennyt jo seitsemän pisteen päähän.

19-vuotiaan Jesse Puljujärven kohtelu on herättänyt myös Oilers-fanien keskuudessa ihmetystä. Suomalaislupaus ei ole päässyt ylivoiman makuun, vaikka joukkue on tuskaillut erikoistilannepelaamisen kanssa.

Monien mielestä luotsi Todd McLellan haluaa tehdä Puljujärvestä väen väkisin puolustusorientoitunutta NHL-hyökkääjää, eikä näytä tukevan toimillaan Jessen itseluottamusta hyökkäyssuuntaan pelattaessa.

Puljujärvi on pelannut kahdessa viimeisessä NHL-pelissä keskimäärin reilut 11 minuuttia ja koonnut tasakentällisin pelattaessa yhden maalin ja tehotilastoon kelpo lukeman +3. Tästäkin huolimatta Puljujärvi on siirretty syrjään pelaavasta kokoonpanosta.

*Olersin ketjut olivat jääharjoituksissa: *

Lucic-McDavid-Cammalleri

Maroon- Nugent-Hopkins -Slepyshev

Caggiula-Draisaitl-Strome

Pakarinen-Letestu-Kassian

NBC Sportsin (siirryt toiseen palveluun)mukaan Boston-Edmonton -ottelussa kotijoukkueen maalinsuulle palaa neljän huilipelin jälkeen Tuukka Rask. Bruinsin toinen maalivahti Anton Khudobin on torjunut huippuesityksillä neljä perättäistä voittopeliä joukkueelleen.

Raskille kuluva NHL-kausi on ollut hankala ja suomalaisvahti on pysäytellyt kiekoja vaisulla 89,7 prosentilla ja torjunut Bruinsille vain kolme voittoa.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat