1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Ashley Young aloitti ja Jesse Lingard päätti Unitedin maalikarkelot

Manchester United jatkaa Valioliigassa toisena kaadettuaan vieraissa Watfordin maalein 4-2 (3-0).

Ashley Young, United
Kuvaa klikkaamalla näkee Ashley Youngin ja Jesse Lingardin ratkaisevat osumat Unitedille

32-vuotiasta Ashley Youngia kismitti rajusti viime lauantaina, kun hän ei saanut Brighton-ottelussa maalia nimiinsä, vaan se merkittiin lopulta vastustajan omaksi maaliksi 18 kuukauden odottelun jälkeen.

Young kosti tiistaina kaiken kasvattajaseuraansa vastaan ja takoi Valioliigakierroksella kaksi näyttävää täysosumaa Watfordin verkkoon vajaassa puolessa tunnissa muuratessaan onnistumisillaan voiton Manchester Unitedille sarjakahdeksikosta Watfordista.  

Maaliahne Young tykitti 1-0-maalin vastustajan jalkojen välistä näyttävien soolosuoristusten jälkeen. Toisen osumansa, 2-0-maalin, hän laukoi upeasti suoraan vapaapotkusta kamppailun 25. minuutilla. Anthony Martial vastasi vieraiden 3-0-rysästä. 

Watford nousi toisella puoliajalla urheasti vain maalin päähän, kun Troy Deeney osui pilkulta 77. minuutilla ja Abdoulaye Doucoure 84. minuutilla. Unitedin Jesse Lingard hiljensi lopulta Vicarage Roadin 4-2-soolomaalillaan, joka lähti omalta puolustusalueelta.  

Ashley Young  haluaisi päättää futisuransa nienomaan Unitedissa. Hänen pelisopimuksensa - 145 000 euron viikkopalkalla - umpeutuu tähän kauteen. United on väläytellyt Daily Mirrorin mukaan vuoden ja vajaan seitsemän miljoonan jatkopestiä, mutta Young himoitsee pidempää kontrahtia. 

Tiistain muissa Valioliigan otteluissa Leicester kaatoi Tottenhamin 2-1 (2-0), Brighton ja Crystal P pelasivat maalittoman ja Newcaste nousi kahden maalin takaa 2-2-tasapeliin West Bromwichin vieraana.

Tiistain ottelut

Valioliigataulukko

Kuvalähde: Viasat