Suora

  • Painin MM, naisten vapaapainin semifinaaleita
  • Painin MM naiset 65 kg semifinaalit
  • Painin MM, vapaapainifinaaleita
  • Urheiluruutu

Susijengin konkarit Linnan juhlissa: "EM-kotikisojen muistot jäävät pelaajille loppuelämäksi"

Suomen koripallomaajoukkuetta presidentinlinnassa edustivat kapteeni Shawn Huff ja konkaritakamies Teemu Rannikko. Katso kaksikon haastattelu kuvaa klikkaamalla.

Maajoukkuekoripallo
Urheilujuttuja: Susijengin huikea korisvuosi huipentui Linnan juhliin
Urheilujuttuja: Susijengin huikea korisvuosi huipentui Linnan juhliin

Satavuotista Suomea juhli presidentinlinnassa muiden urheilijoiden lomassa myös maajoukkuekoripalloilijoita. Susijengin kapteeni Shawn Huff ja EM-kotikisojen jälkeen maajoukkueuransa päättänyt Teemu Rannikko ihastelivat Ylen haastattelussa huikeaa koripallovuotta – sekä koko kansan villinnyttä Susijengi-huumaa.

- Haluaisin sanoa, että se johtuu meidän joukkuetyöskentelystä ja positiivisuudesta, mutta kyllä tuo menestyskin on varmaan siihen jonkin verran vaikuttanut. Että ollaan pystytty voittamaan pelejä, Huff totesi.

Ensimmäistä kertaa presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla juhlinut Rannikko muisteli lämmöllä loppukesän EM-kisojen kotilohkoa.

- Jokainen peli oli loppuunmyyty, yksi otteli hävittiin ja muut voitettiin. Ja millaisia ne pelit olivat – pelejä, jotka oli jo melkein hävitty, mutta kotiyleisön voimin noustiin tasoihin ja ohi. Ne muistot jäävät pelaajille loppuelämäksi.

Katso Shawn Huffin ja Teemu Rannikon haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin kuvaa klikkaamalla. Linnan juhlia voi seurata hetki hetkeltä täällä!

Lue lisää:

Leijonalegendat juhlivat Linnassa: "Nämä herrat ovat rapakon takana vieneet Suomea eteenpäin"

Suosittelemme

Tuoreimmat