Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Hiihdon Suomen Cup viestit
  • Katowice Minor CS:GO
  • Lentopallon CEV-cup: VaLePa - Kladno
  • Lentopallon Challnege-cup:PerPo - Poitiers
  • Supercoppa Juventus - Milan

Markkanen ei usko törmänneensä "tulokkaiden seinään": "Tämä on vain vähän vaikeampi pätkä"

Lauri Markkasen heittopeli ei ole sujunut viime aikoina alkukauden malliin.

NBA
Lauri Markkanen
AOP

Chicago Bullsin pukukopissa oli hiljaista katkeran Indiana-tappion jälkeen. 17 pisteellä johtanut Bulls taipui vierasparketilla pistein 96-98.

- Ei saatu stoppeja, kun niitä tarvittiin. Sitten meiltä loppui vähän liike hyökkäyksessä. Ei täällä mitään saa ilmaiseksi. Vastustaja pääsi liian helpolla. He saivat hyökkäyslevypalloja ja pääsivät heittämään liian vapaasti, Bullsin suomalaistulokas Lauri Markkanen kommentoi Yle Urheilun haastattelussa.

Markkanen heitti 11 pistettä ja keräsi kuusi levypalloa. Kuudesta kolmen pisteen yrityksestä vain yksi onnistui, mikä sai suomalaistulokkaan mietteliääksi.

- Kyllä se vähän turhauttavaa on, kun heitto kuitenkin tuntuu koko ajan hyvältä. Moni heitoista kävi puoliksi korissa, mutta pomppasi ulos. On vain mentävä takaisin saliin ja heittämään lisää. Kyllä se sieltä tulee vielä, Markkanen sanoi toiveikkaana.

NBA:ssa tulokkaiden sanotaan törmäävän jossain vaiheessa debyyttikauttaan niin sanottuun rookie walliin (siirryt toiseen palveluun), suomeksi tulokkaiden seinään. Sillä tarkoitetaan peliesitysten heikkenemistä tietyn ottelumäärän jälkeen.

- En usko, että kyse on siitä. Tämä on vain vähän vaikeampi pätkä. Kyllähän se on ollut ihan huomattavissa, että ei ole sujunut samalla tavalla kuin alussa, Markkanen kuittasi.

- Kyllä minä ihan samalla tavalla asennoidun peleihin. Ei ole vain heitto pudonnut, ja kyllähän vastustajatkin tietävät, mitä teen. Sekin ottaa vähän pois, suomalaistulokas jatkoi.

Bulls on hävinnyt jo kymmenen ottelua peräkkäin. Tappioputken aikana joukkue on menettänyt useamman kerran selvän johtoaseman. Seuraavaksi Bulls haastaa lauantaiaamuna Suomen aikaa Charlotten.

- Sehän tässä liigassa on hienoa, että saa seuraavan pelin heti. Pitää vetää hyvät treenit huomenna ja korjata asioita, joita tehtiin huonosti toisella puoliajalla, Markkanen päätti.

Lue lisää:

Markkasen heitot eivät uponneet – Bullsille jälleen karvas tappio

Lauri Markkasen illan huippuhetket – katso tästä!

Suosittelemme

Tuoreimmat