Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Hiihdon Suomen Cup viestit
  • Katowice Minor CS:GO
  • Lentopallon Challnege-cup:PerPo - Poitiers
  • Lentopallon CEV-cup: VaLePa - Kladno
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan

Suomen salibandynaisten päävalmentaja tiesi Slovakian kovuuden MM-puolivälierässä: ”Ohjeet eivät tahtoneet kuulua penkiltä metrin päähän”

Lasse Kurroselle Slovakian kovuus MM-puolivälierässä ei tullut yllätyksenä, vaikka Suomi oli suuri ennakkosuosikki.

salibandy
Suomen naisten salibandymaajoukkue tuulettaa maalia.
Suomi selvisi välieriin voitolla Slovakiasta. Kuva alkulohkopelistä Latviaa vastaan.Ville Vuorinen

Suomen salibandynaisten päävalmentaja Lasse Kurronen oli levollisin mielin MM-puolivälierän jälkeen. Emäntämaa Slovakia kaatui numeroin 6–2. Välieräpaikka ei tullut kuitenkaan helpolla. Suomi joutui ensimmäistä kertaa turnauksessa tappioasemiin, kun Slovakia meni kahdesti johtoon avauserässä.

Kurroselle Slovakian kovuus ei ollut kuitenkaan yllätys.

– Slovakia on todella vahva joukkue. Heidän ykkösketjunsa on todella kovan luokan ketju. Olimme vaikeuksissa. Se (kovuus) oli kyllä tiedossa, Kurronen mietti Yle Urheilun haastattelussa pelin jälkeen.

Alkulohkon Norjan 10–1 –kaadon jälkeen Kurronen kritisoi nöyryyden puutetta. Valmentaja joutui herättelemään aikalisällä joukkuetta Norjaa vastaan. Torstaina hänen sykkeensä ei kuitenkaan omien sanojensa mukaa noussut.

– Luottavaisin mielin oltiin. Mutta ei ollut helppoa tänään. Vaikeimman kautta loppuviimein selvä voitto, Kurronen sanoi.

Oman haasteensa toi kovasti kotijoukkuetta kannustanut slovakialaisyleisö. Pääkaupunki Bratislavassa pelatussa ottelussa oli paikalla hieman yli 3800 katsojaa.

– Täytyy sanoa, että Slovakia oli tänään todella kova ja veivät tunnepuolella peliä kovalla intensiteetillä. Tunnelma oli hallissa turnauksen tähän asti intensiivisin eivätkä ohjeet tahtoa kuulua penkiltä metrin päähän, Kurronen jatkoi Salibandyliiton tiedotteessa.

Lue myös:

Nuori tähti myönsi Suomen salibandynaisten vaisun alun MM-puolivälierässä: "Se oli kylmä suihku"

Slovakia järkytti Suomea salibandyn MM-puolivälierässä – Suomi nousi tappioasemista välieriin

Suosittelemme

Tuoreimmat