Suora

  • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon naisten maaottelu Suomi - Islanti 17.6.
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Markkanen pussitti 15 pistettä, Bullsille toinen peräkkäinen voitto

Lauri Markkanen pärjäsi erinomaisesti kaksintaistelussaan NBA:n nouseviin nuoriin tähtiin lukeutuvan Kristaps Porzingisin kanssa, johon Markkasta on verrattu.

NBA
Lauri Markkanen
Lauri Markkanen.AOP

Chicago Bulls otti toisen peräkkäisen voittonsa kukistamalla New York Knicksin 104-102. Lauri Markkanen keräsi 15 pistettä ja kahdeksan levypalloa, mutta Bulls sai runsaasti apua vaihtopenkiltä. Vasta kauden toisen ottelunsa pelannut Nikola Mirotic heitti Bullsille 19 pistettä ja David Nwaba 15 pistettä.

30 minuuttia pelannut Markkanen heitti 14 pelitilanneyrityksestään seitsemän sisään. Viidestä kolmen pisteen heitosta upposi yksi.

Bulls johti peliä seitsemällä pisteellä muutama minuutti ennen loppua ja neljällä pisteellä viimeisellä minuutilla. Sisäänsyöttö 22 sekuntia ennen loppua meni kuitenkin Nikola Miroticin jalasta ulos ja Knicks sai pallon. Kristaps Porzingis tasoitti hyppyheitolla tilanteeksi 102-102 runsaat seitsemän sekuntia ennen päätöstä.

Bullsin viimeisessä hyökkäyksessä Kris Dunn ajoi korille ja Courtney Lee rikkoi häntä. Dunn upotti molemmat vapaaheitot tilanteeseen 104-102, ja Knicksin seuraava hyökkäys päättyi Porzingisin ohi menneeseen kolmoseen.

Voitto oli Bullsin toinen peräkkäinen ja kauden viides, tappioita joukkueella on 20. Knicksin saldo on 12 voittoa ja 13 häviötä.

Markkanen pärjäsi erinomaisesti kaksintaistelussaan NBA:n nouseviin nuoriin tähtiin lukeutuvan Kristaps Porzingisin kanssa, johon Markkasta on verrattu. Porzingisin saldot olivat 23 pistettä ja neljä levypalloa.

Bulls oli hakenut perjantaina vieraspelistä Charlottea vastaan jatkoaikavoiton, jonka jälkeen paluumatka Chicagoon oli viivästynyt. Bullsin oli tarkoitus lentää Chicagoon heti pelin jälkeen ja ehti jo koneeseen, mutta joutui palaamaan yöksi hotelliin. Ensimmäinen paluuyrityskin lauantaiaamuna oli peruuntunut, ja kotiin Bullsin pelaajat pääsivät vain kolme tuntia ennen Knicks-ottelun alkua.

Markkasen otteissa ei silti ollut jälkeäkään väsymyksestä. Hän teki ensimmäisten viiden minuutin aikana viisi pistettä ja torjui kerran Porzingin heiton.

Lue myös:

Kommentti: Markkanen karistaa epäilijöiden puheita – mainettaan monipuolisempi

Lauri Markkanen jälleen vireessä – katso kohokohdat täältä

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat