Suora

  • Käsipalloliiga, miesten 4. loppuottelu Dicken - Cocks
  • Urheiluruutu

Lauri Markkanen lentokoneesta lähes suoraan kentälle – "Vaikea päivä"

Toinen peräkkäinen NBA-voitto maistui Lauri Markkaselle ja Chicago Bullsille. Päivä oli värikäs, koska Bullsin pelaajien paluulento Charlottesta laskeutui vain kolme tuntia ennen New Yorkia vastaan pelatun alkamista.

NBA
Lauri Markkanen ottaa levypallon kiinni.
Lauri Markkanen ja Chicago Bulls juhlivat toista peräkkäistä voittoaan NBA:ssa. AOP

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls taisteli makeaan 104-102-voittoon New York Knicksista koripalloliiga NBA:ssa. Chicago kesti tällä kertaa kovilla loppuhetkillä eikä päästänyt New Yorkia kirimään ohi.

- Päästimme heidät (vastustajan) turhan lähelle, mutta voitto on aina voitto. Ei ollut meiltä yhtä ehjä esitys kuin mitä oli eilen, mutta onnistuimme hoitamaan tästä voiton, Markkanen kertoi.

Bulls venyi perjantaina vieraskentällä jatkoaikavoittoon Charlottesta. Paluumatka Chicagoon viivästyi ja Markkanen sekä kumppanit pääsivät kotiin vain kolme tuntia ennen Knicks-ottelun alkua.

- Vaikea päivä, mutta yritimme taistella läpi siitäkin tilanteesta. Piti lähteä oikeastaan suoraan lentokoneesta hallille, Markkanen kertasi.

Chicagon ja New Yorkin kamppailussa seurattiin liigan eurooppalaistähtien kohtaamista. Lauri Markkanen (Chicago) ja Kristaps Porzingis (New York) iskivät yhteen.

- Kaveri on todella hyvä jätkä pelaamaan. Odotin innolla hänen kohtaamistaan ja oli hauskaa kilpailla hänen kanssaan. Kaveri pääsi tosin hetkittäin turhan helpolla, Markkanen hymyili.

Raskaassa tappioputkessa vaeltanut Chicago on onnistunut kääntämään kurssinsa.

- Tärkeä juttu meille. Yritämme kuitenkin voittaa jokaista ottelua ja olemme olleet monta kertaa pisteen päässä voitosta. Nyt olemme onnistuneet kairaamaan kaksi voittoa putkeen. Molemmat ovat olleet tiukkoja taistoja, tärkeitä asioita, Markkanen mietti.

- Menneitä ei voi katsella. Eletään tässä hetkessä ja pyritään saamaan kolmas peräkkäinen voitto Boston-kamppailusta, Markkanen siirsi ajatuksiaan jo Bullsin seuraavaan kamppailuun.

Lue lisää:

Markkanen pussitti 15 pistettä, Bullsille toinen peräkkäinen voitto

Kommentti: Markkanen karistaa epäilijöiden puheita – mainettaan monipuolisempi

Lauri Markkanen jälleen vireessä – katso kohokohdat täältä

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat